Bemutatom önöknek Zoét

2014.12.21. 09:14 - vancat

zoe_1.jpgHölgyeim és uraim, engedjék meg, hogy bemutassam önöknek Zoét. Azért szeretném, hogy megismerkedjenek vele, mert önök közül nagyon sokan talán még a létezéséről sem értesültek.

Zoe igen vonzó jelenség: szemet gyönyörködtető formák, és az a fajta külcsín, amely tökéletes összhangban áll a belbeccsel - ára egy jobban felszerelt Clióé, 88 lóerős, hatótávolsága 210 kilométer.

Az a tény, hogy Zoét most és itt, nekem kell önöknek bemutatnom, nem az én - és nem is az önök hibája.

Csak és kizárólag azé a retrográd, ostoba, korrupt hazai közlekedés-, környezet- és energiapolitikáé, amely a világ egyre több olyan termékétől zár el minket, magyarokat, amelyek segíthetnének stílusosan, kényelmesen, de környezetünkkel, a minket még körülvevő természettel egy kicsit nagyobb harmóniában élni.

Becsületes és teljes nevén Renault Zoe ugyanis Európa legnépszerűbb elektromos járműve. És mint ilyen, egyike azon termékeknek, amelyek forgalmazásával gyártóik messze elkerülik Magyarországot. Európa azon szegletét, ahol lényegében tűzzel-vassal irtják, akadályozzák a megújuló-, szél- és napáramtermelést, és az ehhez szervesen-logikusan kapcsolódó villanyautózást.

zoe2.jpgAhol az elektromos autó legfeljebb akkor kezd érdekessé válni, ha a kormányzati közbeszerzési maffiarendszer udvari beszállítójától, a Porsche Hungáriától lehet elektromos járművet beszerezni. Minden más esetben legfeljebb különc, úri huncutságnak tekinti a 20-30 literes fogyasztású, fenyegető kék szirénával felszerelt luxusautókkal flangáló magyar politikai elit a megújuló energiával működtethető villanyautókat.

Amelyekről ráadásul ezek a politikai bűnözők jól tudják: elterjedésük egycsapásra véget vetne, az ELMŰ, DÉMÁSZ, Paksi Atomerőmű, MOL és egyéb, átláthatatlan pénzmosodák és gazdasági erőszakszervezetek monopóliumainak.

Zoe ugyanis otthon, a kertben, a telken, köztereken is tölthető egy-egy napelemtető segítségével. Szennyezés, fizetés és egy multi cinikus gazdasági erőfölénye nélkül.

Takarékos, bájos és szimpatikus.

Vagyis pont az ellentéte annak a Magyarországon jelenleg regnáló bűnös módon zöldenergia-ellenes féldiktatúrának, amelyeket vélhetően nem ellenzéki pártok, politizáló civilmozgalmak, hanem a Zoéhoz hasonló termékek által fémjelzett, környezettudatos életmód gyors elterjedése fog majd egyszer - de akkor végérvényesen - elzavarni és megbuktatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr277001305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása