Kedves Hosszú Katinkát zsidózók, hazaárulózók, amerikai ügynöközők!

2016.01.10. 13:06 - vancat

Amióta kitört, vagy legalábbis nyílt színivé vált a Magyar Úszószövetség és Hosszú Katinka közötti éles vita, azóta, különösen jobboldali, radikális és nemzeti elkötelezettségű médiumokban a kedves kommentelő olvasók közül sokan szimplán lezsidózzák, lehazaárulózzák, leamerikaiügynöközik minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolónőjét és amerikai származású edző férjét, Shane Tusupot.

Természetesen itt és most nem célom, hogy bárkit is meggyőzzek arról, hogy nemzeti büszkeségünk, a bajai származású sportolónő és férje nem "zsidóbérencek", és amit most tesznek, hogy tudnillik élesen kritizálják a Magyar Úszószövetség vezetőit, az nem az amerikai titkosszolgálat Magyarországot lejárató titkos akciója.

Akik ezt így gondolják, azoknak mindenekelőtt mihamarabbi jobbulást kívánok, másrészt - a szólásszabadság nagy barátjaként - abbéli örömörmet fejezem ki, hogy bármilyen, még ilyen alantas és eszelős vélemények is szabadon napvilágot láthatnak hazánk virtuális agóráján, az interneten.

Mindazonáltal a Hosszú Katinka kontra Magyar Úszószövetség vita kapcsán szeretném röviden minden kedves Katinkát hazaárulózó, zsidózó, ügynököző jobboldali honfitársam figyelmébe ajánlani ennek a vitának egy talán méltatlanul feledett szempontját.

Azt tudnillik, hogy akivel Hosszú Katinka vitatkozik, az nem más, mint Gyárfás Tamás. Akit a hosszabb távú memóriával még rendelkezők azért nem feltétlenül csak úgy ismerhetnek, mint a magyar úszósport első emberét. Sokkal inkább úgy, mint a jelenlegi magyar kormányzat, - az egykori ellenzék - által kifejezetten manipulatív MSZP-s párttévéként jegyzett Napkelte tulajdonosát, valamint építőipari nagyvállalkozót, aki - saját bevallása szerint - mellesleg egy Tasnádi Péter nevű mára méltán feledett bűnözővel is kifejezetten baráti viszonyt ápolt.

Félreértés ne essék: Gyárfás Tamás nyilvánvalóan mindezek ellenére egy talpig becsületes úriember. De ugye az azért még nem bűn, ha én, és attól tartok, hozzám hasonlóan jó néhány millió közélet iránt érdeklődő honfitársam is, elképedve és értetlenül szemléli, miként kerülhetett ez az ember Orbán Viktor, Kósa Lajos és más jobboldali vezetők bizalmi környezetébe. Miként fordulhat elő az, hogy miközben a különböző MSZP-kormányok alatt kisebb-nagyobb pozíciókat betöltők közül sokan egy életre kegyvesztettek lettek, jogosan vagy jogtalanul, de meghurcoltattak, lehazaárulóztattak, lebűnözőztettek, lekorruptoztattak, addig Gyárfás Tamás Orbánnal, Kósával utazgat, egyeztetget - és láthatóan feltétlen bizalmukat élvezi.

Mi köze mindennek az úszósporthoz?

Az ég egy adta világon semmi.

Pontosabban, egy valami talán mégis.

Az, hogy, aki néhány tucat olimpiai aranyérem, világbajnok cím, világcsúcs után esetleg merészeli kritizálni a Gyárfás Tamás által irányított úszószövetséget, az azért nem bizonyosan hazaáruló, amerikai ügynök, zsidóbérenc.

Lehet, hogy csak Gyárfás Tamástól eltérő erkölcsiséget, szakmai, emberi, normákat világnézetet képviselő ember.

Lehet, hogy hozzám, és valószínűleg többmillió honfitársamhoz hasonlóan Hosszú Katinka is ilyen.

Ezért ne zsidózzák, ne ügynöközzék, ne hazaárulózzák. Inkább hallgassák meg, valójában mi is a problémája. Lehet, hogy elcsodálkoznának, elszégyellnék magukat - és nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illetnék Gyárfás Tamást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr498258230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skribler200 2016.01.10. 16:06:59

szal ANNYIT - ha nem is szívesen de - elismer a posztoló, gyafi KÉPES minden rezsimben úgy működni, hogy ne lehetetlenüljön el !!

idehozta az úszó világversenyeket...hozzá került a kasszakulcs ...ÉS EZ A PROBLÉMA MOST VELE !!!

ez Katinka jelenség CSAK NÁLUNK érhette el ezt a hőfokot..... EBBEN - az álatala szarnak minősített környezetben - érte el sikereit....../szerintem nem jönnénk ki jól abból a kiváncsiságból, miért van a nőnek csinos kis jávorbajsza.....

gyafi még AKKOR IS tényező lesz, amikor a kislány már sehol sem lesz.................

nagyfeszültség 2016.01.10. 16:21:18

@skribler200:
Meglátjuk, hol lesz öt év múlva gyafi....

skribler200 2016.01.10. 16:45:36

@nagyfeszültség: lássuk be...... a sportoló / nagyon kevés kivétellel / egy percember ... ki tudja ma már ki volt az az Arne Borg...vagy Mark Spitz / hogy a vízben maradjunk /

láda serem rá : gyafi még nagyon ott lesz a nyüzsiben !!

nagyfeszültség 2016.01.10. 16:53:23

@skribler200:

A börtönudvaron a sétán is "nyüzsi" van.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 00:13:24

@nagyfeszültség: A maffialeszámolás egy dolog, de gyafi hány szocinak okozhatta a végét azzal, hogy infókat adott át róluk a fidesznek?

Öt év múlva reméljük a népbíróság előtt lesznek kellemetlen percei, mint másodrendű vádlottnak.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 00:22:29

@skribler200: Ezen az alapon Kádár János az egyik legnagyobb magyar, mert sok mindent kijárt az országnak azokban a nehéz időkben!

Gyárfás lehet, hogy néhány versenyt ideszervezett, de nem ő úszott a medencében. Senki nem fog erre emlékezni, csak arra, hogy ez a simlis pofájú faszi, aki a Napkeltében szociskodott, aztán Orbán mellett vigyorgott évekig a képernyőn ...

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 00:40:49

A poszthó. Ezzel lelepleződött az is, hogy a Napkeltét bármire képes emberek csinálták, ugyanúgy ahogy Orbánék képesek bárkit lekaraktergyilkolni a hatalomért.

Hiteltelen minden párt, aki eddig a magyar közéletben részt vett. Ha újra köztársaság leszünk, a régi gárdából csak azt szabad átvenni, aki aláírja, hogy megtagadja az orbánizmust és azt a politikát, amelyik ehhez vezetett!

Bbogas 2016.01.11. 09:19:09

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Magyarország államformája most is köztársaság.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 12:21:10

@Bbogas: Már vártam, hogy mikor süti el valaki ezt az álnaiv kijelentést.

Arra is gondolhattam kezdjük ott, hogy ha a nevünkben újra benne lesz az államformánk ...

Bbogas 2016.01.11. 12:24:25

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Hát ez a legegyszerűbb, csak kétharmadot kell szereznie egy olyan politikai összefogásnak, aki ezt meglépi, a többi már megy, mint a karikacsapás.

És ha újra "Magyar Köztársaság" leszünk, a Nap is másképp süt majd.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 13:33:11

@Bbogas: Te tényleg olyan buta vagy , mint amilyennek elsőre látszottál.

Higgyed nyugodtan azt továbbra is, hogy önmagában egy szó megváltoztatása bármit is jelent! Hihetetlen, hogy neked még szavazati jogod is van, mikor az is kétséges, hogy a sarki bolt föliratát fölismered-e (vagy helyesen értelmezed)?

Esetleg végtelenül cinikus vagy és álszent, ami sokkal nagyobb szégyen.

Bbogas 2016.01.11. 13:37:56

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nyugi, ne húzd már föl magad, várj türelemmel, A! MAGYAR! KÖZTÁRSASÁG! RA! Mert attól jó lesz minden, szerinted.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 14:42:46

@Bbogas: Szöveget értelmezni nem tudsz, az már nyilvánvaló.

Ráadásul az is kiderült, hogy pszichopata vagy, aki mások provokálásban leli az örömét. Szánalmas vagy.

Bbogas 2016.01.11. 14:48:56

@vigyüktúlzásbaadolgokat: :) Pusztán csak túlzásba vittem a dolgokat, ahogy a nevedben is javaslod. :)

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 16:36:23

@Bbogas: A Gulliver írójának meg van egy olyan írása, hogy éhínség ellen együk meg az ír gyerekeket!

Ezt így tudod értelmezni, vagy tényleg szó szerint kell érteni? Kifejtsem bővebben? :)

Bbogas 2016.01.11. 17:10:46

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Hogy egyem a szíved kis rózsaszín szappanbuborékom :)

Pont olyan vagy, mint a viccbeli művész:

Két alternatív művész beszélget Párizs egyik előkelő presszójában:
- Te, szerinted mi lenne, ha beleszarnék a zongorába?
- Á, hagyd, úgysem értenék...

Megfigyelted már, hogy nem az álláspontodat véded, hanem folyamatosan ócsárolsz? Nem gáz, mert amíg ennyi telik tőled/tőletek, addig ríhattok még vagy 50 évig azért, hogy újra Magyar Köztársaság legyen Magyarország neve.

Bbogas 2016.01.11. 17:14:41

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Hogy egyem a lelked, kis szappanbuborékom 
Pont olyan vagy, mint a viccbeli művész:
Két alternatív művész beszélget Párizs egyik előkelő presszójában:
- Te, szerinted mi lenne, ha beleszarnék a zongorába?
- Á, hagyd, úgysem értenék...
Megfigyelted, hogy mást sem csinálsz, csak ócsárolsz? De nem gáz, amíg ennyi telik tőled/tőletek, addig tutifix, hogy az ország neve nem lesz ismét Magyar Köztársaság.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.11. 22:25:44

@Bbogas: Te hülye vagy? :)

Melyik álláspontomat nem védtem meg? Azt, hogy kollaboráns Gyárfás Gecik tartják a hatalomban az Orbán Gecit? Kifejtem én nagyon szívesen, de csak annak, aki kíváncsi rá.

Bbogas 2016.01.12. 06:57:02

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Figyu, én elhiszem, hogy Neked perverz izgalmat okoz minden hozzászólásodban hülyézni egyet, de ez legyen a legnagyobb örömed :)

Azt nem értem (tudom, hülye vagyok) hogy miért lenne olyan frankó, ha Magyarországot megint Magyar Köztársaságnak hívnák. Jó, tudom, buta vagyok meg nem tudok szöveget értelmezni sem, de mégis mondd, mit számít, hogy benne van-e az államforma az ország nevében?

Gondolom annak is van jelentősége, hogy "népbíróság"-ot is emlegetsz. Hát, olyanok már voltak Magyarországon, úgy tudom, nem váltak be. :)

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.12. 16:15:48

@Bbogas: A népbíróság humánusabb megoldás, mint a lámpavas.

A név nem önmagában számít, de mégis fontos, mert jelképezi, ami mögötte van. Gyárfás Geci még egyáltalán nem biztos, hogy nem bukik bele a kis sunyi játékba, amibe belekezdett! :) Ma valami bürokratikus baromsággal próbálják meg büntetni Katinkát, mert "nehogy már az ország egyik kiváló sportolója megtehessen bármit"= ugráljon úgy, ahogy mi fütyülünk!

Ha nem mond le magától, akkor majd a közvélemény segít neki, remélem! :)

Bbogas 2016.01.13. 07:11:35

@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerintem Magyarországon tartalmilag még soha nem volt igazi köztársaság, értem ezalatt azt, hogy a részvételi demokrácia kimerült abban, hogy a választópolgárok beleszólása az ország dolgaiba mindig abban merült ki, hogy pár évente behúzhattak egy x-et valahová.

"Ha nem mond le magától, akkor majd a közvélemény segít neki, remélem!"

Ha a közvéleményen múlna, akkor pártpreferenciák ide vagy oda, de Lázár, L.Simon stb. is lemondott volna már régen.

vigyüktúlzásbaadolgokat 2016.01.13. 18:04:16

@Bbogas: Szerintem volt tartalmilag is köztársaság, de szinte csak-egy két pillanatig tartott, pl. az őszirózsás forradalomkor (Tanközt. előtt), vagy 1945 után pár évig.

Igaza volt Katinkának, hogy nem hívta fel a szövetséget, nem hagyta magát megalázni. Remélem, ezek után nem csinálják ki, és vagy megvalósítják az ötleteit vagy mondják meg neki nyíltan, hogy ők inkább a régi módszereknél akarnak maradni!

Aki nincs velünk az SOROSBÉRENC 2016.01.25. 06:57:23

A penzehes Katinkat es a ferjet, Soros Gyorgy fizeti, az O parancsara botranyoznak az orszagban. GUDFREND 2.0

gigabursch 2016.02.08. 11:46:39

Az, hogy GYRFS nagy varázsló, azt Zempléni Gyuri néni óta tudja mindenki, aki járt már uszodában és hallotta valaha a zuhanyhíradót.

Az, hogy én mondjuk egy lyukas tejeszacskót nem bíznék rá, egy dolog, az meg egy másik, hogy tény, óriási kapcsolati tőkéje van. De attól még nem lesz valaki szimpi.

Mindezek mellett az eredményeket (aranyérem) nem GY termeli, és alighanem a dolog mögött az van, hogy be akarták őket (Katinkáékat) állítani a sorba, ezzel szemben lazán beintettek neki (amúgy ha így van, akkor helyesen), amit őkelme nehezen viselt el, erre Katinkáék 19-re lapot húztak és láss csodát, a közvélemény értelmesebbje, rögtön nem GY-nak szurkol, hanem továbbra is Katinkának.
Az, meg hogy KAtinka nem akar bohóckodni, az már egy egyéni döntés. Ha így dönt, tudomásul kell venni.
De aprópénzzel kiszúrni a szemét, hát LFS!

gigabursch 2016.04.06. 13:21:58

Kíváncsi vagyok, lesz-e fejleménye Kiss Lászlós ügynek,


süti beállítások módosítása