A lézerblokkolók ura

2011.02.19. 16:17 - vancat

Lázár János Audis, lézerblokkolós, rokkantparkolós ügyében mára teljesen egyértelművé vált: itt korántsem egy magányos hősről van szó, aki egyszerűen képtelen felfogni, hogy közpénzből nem járunk környezetszennyező luxusautóval, még véletlenül sem parkolunk rokkantak helyére, és ha nem tilos, akkor sem használunk lézerblokkolót.

Sajnos itt nem csak arról van szó, hogy Lázár úgy véli: azok a harmincas éveikben járó férfiak, akik nem bolondulnak az autókért, nem is férfiak, és aki így vélekedik, az egy súlyosan korlátolt gondolkodású ember, akitől abszolút nem várható el, hogy komoly társadalmi, környezeti problémák megoldásában közreműködjön.

Itt ennél sokkal nagyobb, összetettebb a baj. Mint szép lassan kiderült, amit Lázár gondol a világról, férfiasságról, környezetvédelemről, közszolgálatról az nem magánvélemény. A kisebb-nagyobb rangú, rendű lázárok mindezt ugyanígy gondolják - és csinálják. Polgármesterek, államtitkárok, parlamenti képviselők, megyei közgyűlési főfaszok. Az ő közpénzből vett, fenntartott, tankolt autóikon is vannak lézerblokkolók, és - Lázárhoz hasonlóan - valószínűleg az ő legfőbb bizalmasuk és "meghurcoltatástól leginkább védendő" barátjuk is a sofőrjük, akit semmi pénzért nem hoznának kényelmetlen helyzetbe egy szaros lézerblokkoló vagy rokkantparkoló miatt.

Hiszen a sofőr az Isten, minden titkok és intimitások tudója: ő szállítgatja kurváikat, meg a családot, nyaralás alatt megeteti a kutyát, ha részegen összehányják a kocsit, közpénzből diszkréten ki is takaríttatja. Ez itt a Kádár-rendszer pökhendi vidéki párttitkárattitűdjének tökéletes reinkarnációja. A különbség csak a díszletekben van: ezek már nem ezerkettes, ezerötös Ladákban kapaszkodnak az anyósülésen, hanem mint profi védett személyek jobb hátul ülnek - és még talán meg is vannak győződve arról, hogy mindezt a népért/nemzetért teszik.

Közös jellemzőjük, hogy megtollasodott, stílustalan emberek, akik képesek egész ideológiai rendszereket felépíteni és utolsó vérükig védelmezni, ha a szolgálati autójuk és sofőrjük (meg)léte a tét. Szóval visszajöttek. Sőt, valószínűleg el sem mentek. Itt ingyeneztek Antall, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány alatt is. Most Lázár János személyében egy közülük lebukott. Ráadásul pont egy olyan, akiről sokáig egyszerűen el sem tudtam elképzelni, hogy közéjük tartozik. Azt hittem, pont ellenük harcol. Mára kiderült, kifejezetten a szószólójuk...

Egy biztos, amíg ezek a lézerblokkolóval felszerelt szolgálati autókban élősködők uralják a közéletet, teljesen értelmetlen zöldebb, takarékosabb és korrektebb államigazgatásról - vagy ha úgy tetszik: tiszta közéletről - álmodozni.

· 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr782672906

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szerkesztőségi közlemény 2011.02.23. 20:24:48

Mint arról már korábban hírt adtunk, hétfőn kihelyezett szerkesztőségi ülést tartottunk, ahol értékeltük az Elvarázsolt Kastély múltját (már amennyi van neki), jelenét és stratégiai terveket szőttünk a jövőjét illetően.  Bár részletkérdés, a bulvá...

Trackback: NEMHUNYT LÁZÁR JÁNOS - ÁLHALÁLHÍR 2011.02.19. 23:05:50

Lázár János(1975 – 2011) Hódmezővásárhely gyászol. Rapcsák Andrást követően (akinek az elhunyt egykor személyi titkára volt) egy hasonlóan fajsúlyos polgármesterük is elhalálozott.- A választópolgári kicsinyes filléreskedés végzett Jánossal! &nda...

Trackback: Két év a lézerblokkolóért? Nem. 2011.02.19. 19:52:02

A jogász és az ORFK válaszol: a lézerblokkoló használata hazánkban legális!...

Trackback: Antitézis az ökológiai szemlélethez 2011.02.19. 18:48:14

"Liberty must at all hazards be supported." (John Adams) Visszatekintve az elmúlt két évtizedre, a Nyugat két új jelenséggel találta szembe magát, melyek alapvetően veszélyeztetik még ma is puszta létezését - pontosabban azokat az alapérték...

Trackback: Orbán: "viharos nemzetközi siker" kérdőjelekkel 2011.02.19. 18:09:46

Miközben Orbán Viktor és kormánya idehaza folyamatos defenzívába szorul, addig állítólag nyugati előadó körútjain zajos sikereket arat. Nagyon sajátos módon az utóbbiról az immáron a jobboldal uralta hazai médiában egyáltalán nem lehetett hallani.A Spi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venszivar 2011.02.19. 20:11:41

@nagysuhi: ÉN MEGTENNÉM !Meg még azt is,hogy az én biztonságom érdekébe az eddigi tetveket 25 évre bevágnám egy Pécs környéki volt urán vágatba......

a-kis-herceg 2011.02.19. 20:17:26

"Több BMW X5-ös fogy, mint Suzuki Swift"

automenedzser.hu/cegauto/20110219_autopiac.aspx

ha így haladunk nem kell lézer blokkoló. 1§ suzuki külső sáv (mint kamion max 90) 2§ bmwx5 és audi S8 belsősáv (faluban is) 250km/h max

Nagyon_Komoly 2011.02.19. 20:19:00

Kipróbáltátok már azt, milyen érzés NEM irigynek lenni? Nem a másikban kell keresni a hibát, hanem először otthon, a saját gerendaraktárat kell kitakarítani. Aki viszont kitakarítja, érdekes módon nem azzal folytatja, hogy a másikét kezdi kipucolni. Mert rájön, hogy abból semmi jó nem származik.

Ezért szerepel annyi mese a képviselői vagyonbevallásban is.

Miért gond az S8? De komolyan! Ha egy állami vezetőre rábízol annyi pénzt, amennyi egy multimilliárdos gyártulajdonosnak van, akkor miért ne élhetne úgy? Amikor majd nem cseszegetik az állami vezetőket, na majd akkor el fognak gondolkodni azon, hogy mit visznek túlzásba, és mit nem. Amíg a törvénykezés tart, mindegyik a jövőre tartalékol, és nem a munkáját végzi.

A luxusautó nem bűn, a lézerblokkoló pedig legális 2003 decembere óta bárkinek. A pert szépen elveszti a rendőrség, mint ahogyan már vesztett ilyen pert ezelőtt is.

sisifux 2011.02.19. 20:19:35

Lézer Lúzer Jani Hódmezővásárhelyen meg osztja
észt, és a szolidaritást. Valszeg többen örülnének, ha némi
pénzt osztogatna. Persze a sajátját.

Bambano 2011.02.19. 20:20:23

Először is akinek nem tetszik egy s8 kategóriás autó, az tényleg nem férfi.
Másodszor ha valamit törvényes használni, milyen alapon húzod le róla a keresztvizet, mert neki van?
Harmadszor a cikkhez már csak az hiányzik, de nagyon, hogy bebizonyítsd, az s8 az egy környezetszennyező autó.

Egyébként minden stimmel, megírtad a trollmágnes posztodat, megkapod érte az arcodra a szokásost.

Jofiu 2011.02.19. 20:20:54

@nagysuhi: nem is a legalitas itt a kerdes....
Hanem hogy van e pofaja.
Pofaja nagyon sok embernek nem lenne.
Vizet predikal, bort iszik, megmagyarazza, segget csinal a szajabol.
Hiteltelen, es ez itt elturt.
Sok mas helyen hasonlo szituban mar lemondtak volna.
De itt a koznapi kommentelo is megenne ha nem kellene buntetestol tartania, itt mindenki ilyen, es sokaknak ez bejon, ugy latszik.
Akkor most milyen is a magyar pontosan?

Jofiu 2011.02.19. 20:22:57

@Bambano: Es mukodik is, ide is talaltal a magnesre.
Amugy meg tokeletes pelda vagy arra amirol irt, es amit nem vagy kepes felfogni.
Gratula.

sisifux 2011.02.19. 20:23:05

@Nagyon_Komoly:
Egy gyártulajdonos veszíthet is az üzleten, egy Lézer Lúzer ugyan mit veszíthet ?

Bambano 2011.02.19. 20:24:37

@Jofiu: mit is kellene felfogni? hogy az ide irogatók nagy többsége, a posztolóval az élen, soha életében nem vezetett még erős autót, ergo nagy vonalakban sincs fingja arról, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik?

Rám aligha mondhatják, hogy bírom ezt a Lázárt, de a posztoló lejjebb van még nála is.

nagyfeszültség 2011.02.19. 20:29:43

Lázárnak egyetlen mentsége, hogy egyértelműen látszik: nem fogja fel mi a probléma. Tényleg nem érti, miért gáz ebben a pozícióban a lézerblokkoló, a gagyizó kültelki bűnöző Audi S8. Intelligencia és stílushiány - egyszerre.

YzolSZ 2011.02.19. 20:30:15

@Nagyon_Komoly:
ki irigy itt szerinted ?
és szerinted van értelme ennyire félremagyarázni egy cikket, vagy bármit? szerinted nem az jön le még egy átlag értelmi képességűnek is, hogy na ez megint annyira félremagyaráz , akkor biztos csak a haverjuk lehet?! szóval mi a tök értelme van egy ilyen kommentenek? és takarítottál ki te bármit is életeben? nem úgy néz ki.. persze , hogy nem takarítom az övét, csak szólok neki, hogy nem azért raktam rendet, hogy egy szeméttelepen lakjak, úgyhogy lesz szíves nekiállni megcsinálni a dolgát és ne csak a pofája járjon.

z003 2011.02.19. 20:46:54

Illendő volna egy gazdaságilag megroggyant ország, képviselőjeként mértéket és szolidaritást mutatni. A közjóért, és az emberekért. Nem az kerül sokba amibe a politikusaink ilyen-olyan simliskedése fáj, hanem az, hogy ez a példa ragadós, és hivatkozási alap másoknak. Mutassák ők is, hogy együtt vannak velünk a nehéz időkben, dolgosan, szerényen.
Aztán majd ha megy a szekér lehet együtt vagánykodni a díszes hintón.

altec 2011.02.19. 20:54:49

vancat, köszönöm! csodálatosan fogtad össze mindazt amit érzek!
piszkoskisgecik ezek a lázárok, mind! nem pártfüggő, hanem hivatalfüggő a létük, nem kell okot keresni a szarra amiben élünk, ők az ok és ők az okozat is! még csak nem is egy helyben toporog a haza a lázárok okán, a toporgásuk alatt gyorsan nyílik a föld megállíthatatlanul!
mi a faszt lehet itt tenni!?

is 2011.02.19. 20:56:30

@Nagyon_Komoly: "Ha egy állami vezetőre rábízol annyi pénzt, amennyi egy multimilliárdos gyártulajdonosnak van"

pontosan mi van rábízva? ő egy polgármester, és egy parlamenti frakció vezetője. semilyen állami vagyon nincs rábízva. Hódemezővásárhely éves költségvetése 20.5 milliárd forint, ennek 90%-a automatikusan megy kiosztásra (bár, szociális támogatás, oktatás stb.). az a 2 milliárd, amiből gazdálkodik, az nem termel ki egy S8-ast. egy A4-gyel senkinek semi baja nem lenne.

@Bambano: márpedig nyugaton sem járnak állami pénzből sportautóval. A4, Passat, Skoda Superb. simán tudják, amire szükség van. és ez itt a kérdés: közpénzen olyan autót kell használni, ami szükséges, ebből pedig a legolcsóbbat. ez utóbbi feltételt messze nem sikerült teljesíteni.

altec 2011.02.19. 20:57:32

@nagyfeszültség: jó nagy hülye vagy ! ami látszik ebből a faszból az nem mentségre indukál, inkább egy kurvanagy pofánbaszásra!

Jofiu 2011.02.19. 21:01:33

@Bambano: Nem, nem ezt. : )
Mondom en, hogy jo pelda vagy. : )))

nemecsekerno_007 2011.02.19. 21:02:19

@Izo:

A többi mivel jobb? Amikor aláírást gyűjtöttünk akkor mi történt. Átnevezték a költségtérítést másra. Be van fogva a pofánk. Akkor volt tüntetés? Tiltakozott valaki is komolyabban? Nem. Így most szerintem befoghatnánk a pofánkat.
Bezzeg ha valamit elvonnak akkor egyből hőbörögnek.

Félre ne értsd, nem tetszik ez az állapot csak mindig egyszerűbb másra mutogatni. : (

gauche caviar 2011.02.19. 21:09:54

"Ráadásul pont egy olyan, akiről sokáig egyszerűen el sem tudtam elképzelni, hogy közéjük tartozik. Azt hittem, pont ellenük harcol."

Hehe, itt arról a Lázár Jánosról van szó aki a legtöbb számla nélküli, bemondásra kapott, adómentes közpénzt, izé, költségtérítést vette fel a "Tisztelt" Házból? :))))))))))))))))))))

Bambano 2011.02.19. 21:12:05

@is: te mivel vállalnád be a havi 7000 kilométeredet? azt kellene látni, a fő probléma nem az s8, hanem az, hogy olyan életmódra rendezkedik be, amihez s8 kell. Naponta feljárni Hmvh-ról Pestre? melyik agybeteg találta ezt ki? Ha nagyvonalú akarok lenni, akkor 70 km/h-s átlagot lehet menni a mai magyar közutakon, nem többet. Vagyis havi 100 órát tölt az utakon úgy, hogy ő vezet.

Ezt más szemszögből úgy lehet megfogalmazni, hogy havi 100 órát, 22 munkanappal számolva napi nagyjából 4.5 órát nem azzal foglalkozik, amire megválasztották, hanem utazik. Ha 8 óra lenne a munkaideje, annak több, mint felében nem dolgozna, hanem autózna. EZ A BAJ, nem az s8-as audi.

venszivar 2011.02.19. 21:16:42

@Bambano: El ne hidd már,hogy mindennap hazamegy.Azt meg komolyan mondod,hogy ő vezet!?A sofőr meg hátul ül.....

Stomi 2011.02.19. 21:17:45

Miért is ne járhatna állami vezető S8-al? Nem az autó a gond. Azt erre a célra gyártják. A gond az, hogy az ország lefelé halad, tehát sikertelen a politikusi kör, így nem jár nekik még csak autó sem nagyon. Komoly gazdasági fordulat (nem gyártott statisztika) után kaphatnak autót, addig vezessék a lopott pénzükből a sajátjukat. A blokkolót meg hagyjuk már. Arról nem írogassunk, ha lehet kérni....

a-kis-herceg 2011.02.19. 21:18:10

@Bambano: a vonat ingyen van neki (is). azon lehet olvasgatni és írogatni is. a LEGBIZTONSÁGOSABB. van külön sofőr, még étterem is van. (napi kb 2x4-4,5óra)

Bambano 2011.02.19. 21:24:07

@Jofiu: én azt látom, hogy valaki zöld eszmékbe akarja bújtatni a politikusok fikázását. Amit a zöld eszmék keretén belül leírt, az marhaság. Egyébként meg legyen bátorsága saját elvei szerint fikázni a politikusokat, nem mindenféle kinyakatekert téveszmék alapján odamondogatni.

@is: lássuk csak, kinek is van 5 magánrepülője, csak nem a német kancellárnak? A francia elnök se biciklin jár, hogy Obama filléres kis szekerét ne is emlegessük. A politikusok sehol nem járnak ócska cuccokkal, ez van, srácok.

Emellett meg az, hogy erre a fickóra indokolatlanul kihajítanak havi 1 misit, nem oszt, nem szoroz ahhoz képest, hogy pár politikusunk milyen okosan tud a devizahitelesek érdekében nyilatkozni...

Bambano 2011.02.19. 21:26:34

@venszivar: én ki nem adnám a kezemből a kormányt, ha s8-am lenne:)

@a-kis-herceg: vonat... attól, hogy nem ő fizet, még fizetni kell érte. a menetkedvezményeket állambácsi egy összegben fizeti meg a mávnak, nincs az sem ingyen. Egyébként meg a tömegközlekedés lassú szokott lenni és drága. Legalábbis amilyen viszonylatokban magamnak kiszámoltam, ez jött ki.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2011.02.19. 21:28:53

@YzolSZ: látod, ezért ilyen a politika amilyen, mert aki ellenezné - mint te is - ezen a csökött szinten rekedt.
mégis mikor álmodtál te olyat, hogy politikus barátaim vannak, vagy politikusokat pártolok?

a-kis-herceg 2011.02.19. 21:29:14

@Bambano: a vonat ingyen van neki (is). azon lehet olvasgatni és írogatni is. a LEGBIZTONSÁGOSABB. van külön sofőr, még étterem is van. (napi kb 2x4-4,5óra)

YzolSZ 2011.02.19. 21:30:34

@Bambano:
miért ne lehetne zöld eszmékbe bújtatni egy politikus fikázását, aki ahelyett , hogy a korosztályának megfelelően zöld lenne, inkább olyan sötétszürke?

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2011.02.19. 21:33:21

@layo: nézd, rohadt egyszerű a képlet - ő így is, úgy is olyan autóval fog járni, ami többe kerül, mint a mi otthonunk.
de azzal, hogy véres fogínnyel harap minden szerencsétlen blogger erre a "politikus + lézerblokkoló" témára (ami jelzem, már vagy két hónapos sztori, jó reggelt minden későn ébredő, TC-ből tájékozódó lúzernek...) azt eredményezte, hogy az LMP néven bejegyzett kamupárt már be is adta a betiltásra vonatkozó törvényjavaslatot.

vagyis eddig (egyedüliként az európai országok közül!) itthon használhattál lézerblokkolót, ezentúl meg fizetheted a szézezres csekket, a "kintfelejtett" harmincas tábláért.

hát köszi, a sajt faszával mindenki, ha megkérhetem.

manager2008 2011.02.19. 21:36:29

@Bambano: igazad van, ez a pasi egy idióta. Rohangálna búbánat ezeken a szar utakon. Van egy csomó eszköz amivel kommunikálhat ha akar, nincs rá ott szükség maximum hetente egyszer, vagy ha igen, akkor nem tud szervezni.

YzolSZ 2011.02.19. 21:37:31

@kutya_zzr:
nézd nekem úgy tünt, hogy demagóg alapokon nem értesz egyet még csak a probléma felvetésével sem. szal álomról itt szó nem volt, ha csak te nem alszol.nem akarok feleslegesen a tolladba adni gondolatokat, légyszíves írd le mégegyszer valamivel konkrétabban mire gondoltál, hogy akár bocsánatot is kérhessek.

Jofiu 2011.02.19. 21:39:34

@Bambano:
Abban igazad van, hogy zold temakor kapcsan csinalja, hisz ez egy zold blog!!!

De hogy mit csinal, azt nem veletlen nem probalom elmagyarazni. Folosleges is probalkozni.
Te igazabol eltevetel, rossz helyen vagy.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2011.02.19. 21:42:04

@YzolSZ: a saját szavaidat magyarázzam neked? "egyél szart a politikus barátaid seggéből"

egyrészt kösz bazdmeg, egyél te, másrészt nincsenek ilyen barátaim.
egyszerűen leírtam, hogy miért is önszopatás az efféle - alaposan megkésett - papagáj-üvöltés, ami ebben a bejegyzésben is zajlik.
gyengébbek kedvéért ki is fejtettem bővebben. Ld.: @kutya_zzr:

NA YA! 2011.02.19. 21:49:46

Most lehet azt kerregni, hogy "bezzegazelmúltnyóóóócévben".........., és így fog eltelni még cirka három év:(

YzolSZ 2011.02.19. 21:50:16

@kutya_zzr:
megnyugodtam , akkor hát nincs miért bocsánatot kérnem. megérdemled amit kaptál, itt bomlasztasz színtiszta demagógiával, és véded a szartengert! sőt kívánod!

Bambano 2011.02.19. 22:14:23

@YzolSZ: mert a kiindulási alap téves. környezetvédelem szempontjából az s8-as audi semmivel sem rosszabb, mint az itt felsorolt, politikusoknak ajánlott összes többi autó. ha burkoltan akar politikust fikázni, keressen olyan burkolatot, ami igaz, nem pedig kiröhögni való tévedés.

@Jofiu: ja, mint a blog tulaja... ő is mindig el van tévedve.

YzolSZ 2011.02.19. 22:15:45

@YzolSZ: paréj vagyok e? leszarom. a fajtád a szép szóból úgysem ért, és persze a csúnyából sem, de legalább elhallgat, igaz nem felejt! :D bocs az gigantuszOFFondusz

YzolSZ 2011.02.19. 22:20:00

@Bambano:
értem itt mindenki el van tévedve..hejj köszi, oszt akkor merre is a helyes irány? a talpnyalásos jó lesz?

z003 2011.02.19. 22:21:50

Kíváncsi volnék az itt hozzászólók közül hányan mernék névvel is vállalni a véleményüket.

Bambano 2011.02.19. 22:23:19

@YzolSZ: például nem írunk ilyen ökörségeket, hogy "környezetszennyező luxusautóval" mert az s8 nem környezetszennyező, hanem olyanokat irkálunk, hogy rúgják szét annak a politikusnak a seggét, akinek 600 rugó lizingdíj mellé még 300 rugó benzinpénzt fizetnek ki, csak mert lusta felköltözni Pestre.

Ez, szerintem, sokkal jobban mutatna, ráadásul ez tényszerűen igaz.

YzolSZ 2011.02.19. 22:23:33

az komoly kérdés, de ez is csak azt jelzi, hogy mekkora a baj..

Bambano 2011.02.19. 22:24:52

@atrazin: ha nem tudnád, itt mindenki névvel vállalta a véleményét, legalábbis abból a szempontból nézve, hogyha valamelyik hatalomnak nem tetszik, amit ide írtunk, akkor pillanatok alatt kiderítheti mindenkinek a nevét.

Itt legfeljebb a pórnép egyik tagja a pórnép másik tagja előtt maradt névtelen, de annak nincs kockázata.

YzolSZ 2011.02.19. 22:25:06

@YzolSZ: @atrazin: bocsi ez atrazinnak ment... csak a droid beelőzött YzolSZ 2011.02.19. 22:23:33
az komoly kérdés, de ez is csak azt jelzi, hogy mekkora a baj..

dukeekud 2011.02.19. 22:28:35

@Jofiu:
Nem kell az okot keresni, ez az ugy nagyon is ide tartozik. Mert egy vezeto politikustol abszulut elvarhato lenne, hogy nem egy 23 litert fogyaszto, elavult. kornyezetszennyezo ronccsal jarja az orszagot, hanem ha mar a penz nem szamit,akkor egy normalis autot hasznaljon. Az elektromos autok ellen, csak a magas arat lehet felhozni, de mint kiderult, itt a penz nem szamit.
Mert az auto aranak negyedebol, mar lehetne nagyhatotavot biztosito elektromos autot venni.
Szerintem barkitol, de egy politikustol mindenkep elvarhato, hogyha megteheti, akkor kornyezet barat modon kozlekedjen, es peldat mutason.

YzolSZ 2011.02.19. 22:35:10

@Bambano:
ne haragudj, de te is annyira csúsztatsz, hogy igazából ezen a szinten nem is érdemes bármit is mondani azon kívül , hogy ha tényleg csak hülyeséget tudsz beszélni , akkor inkább dugulj el!

Bambano 2011.02.19. 22:44:24

@YzolSZ: a tények idézése max. szerinted hülyeség, egyébként meg szólásszabadság van. A szólásszabadság korlátozására vonatkozó javaslataidat mellőzd.

Jofiu 2011.02.19. 23:05:16

@Bambano: A te erdekedben szolt, hogy ne csinalj hulyet magadbol jobban mint eddig. : )

YzolSZ 2011.02.19. 23:06:27

@Bambano: na tessék! ne gyere a jogimókus szöveggel, jelents fel egyből a véleményem miatt! vagy tudod mit javaslom vedd be bal golyómat, lágyan puhán, és nézz közben banbán, drágám!

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2011.02.19. 23:06:41

@YzolSZ: józanodj ki. vagy tanulj meg olvasni, troll-arc.

karmon manna 2011.02.19. 23:08:16

Pár éve a miniszterelnök gyermekéért a bébiszitter ment , és valami lövöldözésbe keveredett, el akarták lopni az autót vagy valami hasonló. Igy derült ki hogy terepjáróval mennek a gyerekért. Az utak már akkoriban is igen rossz minőségüek voltak, ma már tudjuk a legrosszabbak a térségben. A politikai elit terepjáróval védi ki a helyzetet. Az is páratlan, hogy mekkora autóflottája van a MÁVnak. Szóval az Audik miatt is tart ott az ország, ahol...

YzolSZ 2011.02.19. 23:20:45

@kutya_zzr: ok nyertél! durva volt, de felfogtam, köszi! te, valami ocsó kisfogyasztású robogót nem tudod hol lehet kapni?

WLaci 2011.02.19. 23:56:34

Naív f@szság.

1. Járjon Astrával? Vagy biciklivel? Nem tarisznyás bölcsészről van szó, hanem vezetőről, aki az államot (minket) képvisel pl. cégvezetőkkel szemben.
2. Aki 30-as férfi, és nem érdeklik a kocsik, az tényleg nem férfi.

Csá

Flúgatlan 2011.02.20. 00:03:43

1) Lázárt nem csípem, bár Fidesz szavazó vagyok. El kéne az efféléket távolítani gyorsan a hatalomból.

2) Minden hatalmi csoportosulásban megjelennek az efféle élősködők. A jól működő gazdaságú nyugati demokratikus országoktól kezdve az afrikai diktatúrákig. Ez emberi jellemvonás.

3) Tapasztalataim szerint ilyen a Fidesz környékén nagyságrenddel kevesebb van, mint az MSZP-SZDSZ környékén. (Lásd a folyamatban levő ügyek a csepeli szoci gyilkosról, a sok AUDI árát elérő ingatlanpanamák Bp. kerületeiben, ... De személyes ismeretségi köröm is erről szól: a GMK-kra engedélyt kapó, majd az állami cégeket kiprivatizáló cégvezetők sora állami pénzen hízott meg, és ők tömegesen olyan pökhendiek, mint Lázár és nagyrészt MSZP-szimpatizánsok.)

4) Csak ez nem tudom, mi a köze ennek a zöld gondolkodáshoz. Nem látom, Lázár AUDI-ja jobban szennyezne, mintha Skodával járna és betartaná a sebességhatárt. Sajnos, az én világomban az Opel és a Fiat olcsó kocsijai az elérhetők, ezért nem tudom, mennyit szennyez egy csúcskategóriás AUDI.

5) A lézerblokkolókat helyszínen, rendszámtáblástól szedetném le mindenkivel, aztán menjen tovább gyalog.

YzolSZ 2011.02.20. 00:08:03

@WLaci: komolyan nem hiszem hogy ennyi a stupid , és elkeserítő.
1 tőlem akár astrával is járhatna, bár nyilván az astra és az s8 között azért találni olyan autót, ami tükröz valamilyen szemléletváltást is, az elvtársváltáson kívül!
2 a 7 éves fiamat is érdeklik az autók, mégsem férfi.

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2011.02.20. 00:25:21

@Flúgatlan:
1, nyugdíjvagyon mennyi is?
2, különadók?
3, "adócsökkentés"?

"Csak ez nem tudom, mi a köze ennek a zöld gondolkodáshoz." Valszeg ezért vagy fidesz szavazó...

2011.02.20. 00:53:28

vancat:
"azok a harmincas éveikben járó férfiak, akik nem bolondulnak az autókért, nem is férfiak"

tevedes!!!!
nem o maga valasztotta az autot, hozzaerto embereket kerdezett meg es ok ajalottak az audi s8-ast. o maga nem tudhassa mi a jo, csak egyszeruen oda akart erni mindenhova idore, biztonsagosan. ez - mint ahogy ez a tortenet is mutatja - sajnos nem oldhato meg 5 liter es 40 millio forint alatt.

Jofiu 2011.02.20. 03:11:14

@WLaci: Mennyit segit az Audi egy rosszul teljesito orszag harmadrangu szemelyisegenek a megiteleseben egy alapos es korultekinto cegvezeto elott?
Csak nem azt akarod mondani, a donteseiket, az uzleti ugyeik sikeret arra bizzak, a szerint itelik meg, milyen kocsival jelenik meg a partner? Az automarkan mulik egy egyuttmukodes sikere, barmirol is legyen szo, barmikor, mindenkor? Nocsak. El is kepzelem, ahogy a parkoloban megvarjak egymast es szakerto szemmel hummogve vegigmustraljak egymas gumijait.
Erdekes elmelet. : )
En azt hittem kisstilu, szuklatokuro alakoknal van ez a mellekkorulmeny a fokuszban. Persze tevedhetek.
(Szegeny skandinav donteshozok, nem tudhatjak, hogy mennyire egy szanalmas senkik mert beerik tomegkozlekedessel es biciklivel. Szegeny szerencsetlenek.)
Amugy ki a faszom jelentossegteljessel targyal ez a farvizen evickelo alak?! Azt hittem o csak egy feltorekvo, orszaghazi bohoc, akit kiraknak a kirakatba. Krumpliorr is megy az Audihoz, nem csak a hurkas tarko?

Mellesleg ha a ferfiassag a kulcstarton figyeg, az is egy erdekes info. Hallottam ilyesmirol, hogy van akinek bizonyos auto kell hozza hogy ferfinek erezhesse magat, a nelkul nem megy. Gyakorlatban hogy mukodik? Ilyenkor egy nagyteherbirasu agy kell otthon ami elbirja az autot is?

Es megint mellesleg, meg mindig ugy gyulnek itt az ertetlenek akik az amugy rovid szoveg egy egy reszleteig jutnak csak el, de az egesz jelentese az valahogy a kodbe veszik. Csodalatos!

Mike007 · http://lookatmylife.blog.hu 2011.02.20. 04:00:12

Istenem... itt azért akad korlátoltság. Hölgyeim és uraim a keleti blokkban az autó státusz szimbólum, ne dobálózunk Északi területekkel mert más a mentalitás. Véletlenül sem védeni akarom lázárt, de szokjunk hozzá, hogy az autó és az ilyen autó szükség a keleti blokkban... előbb utóbb a mi kis csökevényes országunk is kinövi majd... talán... Egyébként meg nem értem miért a lézerblokkolóra van kihegyezve a poszt. Fáj, hogy nem telik rá vagy mi van????? És kérem szedjenek szét, de legalább 20 olyan dolgot feltudok sorolni amiben környezettudatosan járok el, ellenben nagymotoros az autóm mert szeretem és akár milyen hihetetlen elég sokszor járok bringával.... akkor most én is egy mocskos szemétláda vagyok mert van amit szeretek és használok? :)))) yah és van rajta lézerblokkoló, bár csak elől.... ezért lehet, hogy csak féltuskó vagyok :D

Mike007 · http://lookatmylife.blog.hu 2011.02.20. 04:01:16

Istenem... itt azért akad korlátoltság. Hölgyeim és uraim a keleti blokkban az autó státusz szimbólum, ne dobálózunk Északi területekkel mert más a mentalitás. Véletlenül sem védeni akarom lázárt, de szokjunk hozzá, hogy az autó és az ilyen autó szükség a keleti blokkban... előbb utóbb a mi kis csökevényes országunk is kinövi majd... talán... Egyébként meg nem értem miért a lézerblokkolóra van kihegyezve a poszt. Fáj, hogy nem telik rá vagy mi van????? És kérem szedjenek szét, de legalább 20 olyan dolgot feltudok sorolni amiben környezettudatosan járok el, ellenben nagymotoros az autóm mert szeretem és akár milyen hihetetlen elég sokszor járok bringával.... akkor most én is egy mocskos szemétláda vagyok mert van amit szeretek és használok? :)))) yah és van rajta lézerblokkoló, bár csak elől.... ezért lehet, hogy csak féltuskó vagyok :D

Mike007 · http://lookatmylife.blog.hu 2011.02.20. 04:01:41

Istenem... itt azért akad korlátoltság. Hölgyeim és uraim a keleti blokkban az autó státusz szimbólum, ne dobálózunk Északi területekkel mert más a mentalitás. Véletlenül sem védeni akarom lázárt, de szokjunk hozzá, hogy az autó és az ilyen autó szükség a keleti blokkban... előbb utóbb a mi kis csökevényes országunk is kinövi majd... talán... Egyébként meg nem értem miért a lézerblokkolóra van kihegyezve a poszt. Fáj, hogy nem telik rá vagy mi van????? És kérem szedjenek szét, de legalább 20 olyan dolgot feltudok sorolni amiben környezettudatosan járok el, ellenben nagymotoros az autóm mert szeretem és akár milyen hihetetlen elég sokszor járok bringával.... akkor most én is egy mocskos szemétláda vagyok mert van amit szeretek és használok? :)))) yah és van rajta lézerblokkoló, bár csak elől.... ezért lehet, hogy csak féltuskó vagyok :D

szub.jektiv 2011.02.20. 06:01:43

A megoldás:
Nincs szolgálati autó, forspont.
Van vonatjegy, buszjegy. Üljenek a képviselt állampolgárok közé!
Nincs lakhatási támogatás. Ki kell alakítani vendégszobákat a parlament alagsorában vagy a környéken..
Nincs üzemanyag költségtérítés!
Nincs olyan egyetlen elem sem, ahol vérlázító módon gazdagodni lehet!
Ez igaz minden közpénz közeli politikusra, vagyonkezelőre, önkormányzati kiskirályra…
Svéd modell – üdvözöljük!

gpetersz 2011.02.20. 06:39:45

100% egyetértek.

A sok fideszdroid pedig megint a párt megtámadtatását látja és nem azt, hogy a poszt egy jelenségről szól amit a rendszerváltás nem irtott ki és ami ellen minden értelmes embernek fel kell szólalnia. Akár környezetvédő akár nem.

Hogy ehhez a BKV ellopott milliói, hogy jönnek?.... Mert az egy MÁSIK jelenség, szintén széles körben elterjedt hazánkban és korrupciónak, a közösből való lopásnak hívják.

gpetersz 2011.02.20. 06:41:00

@WLaci: Ostoba f@szság amit írsz, de sebaj. Jó lenne ha csak a Ti adótokból élvezné a 30-as Lézerke a 30 millás kocsikat. Értem? Akkor nem is lenne bajom, Te pedig láthatóan jóvá is hagytad neki.

BAR0KKER 2011.02.20. 06:46:53

A fehér frottírzoknit meg a fekete volgát lecserélték elegáns fekete zoknira, meg még elegánsabb S8-ra. De a fejekben semmi nem változott...

drflash99 · http://drflash.hu 2011.02.20. 07:09:35

ez a patkány a hódmezővásárhelyi 400 kilós kiskirály, rapcsák űbererőszakos főkiskirály seggnyalója volt, most átvette a kiskirályságot, amikor a városi uszodát nemrégen felavatták, ő 1 nappal előbb megfürdött benne a családjával, mint bástya elvtárs, egy ilyen ostoba szar féregtől mit lehet várni? semmit!

dbeata 2011.02.20. 07:15:40

@seagull:

Az a baj ezekkel a Fidesz-droidokkal (courtesy by egy előttem szóló, nevét sajnos nem tudom, de találó), hogy azt gondolják, nem gáz, ha most az ő vezíreik szórják el a pénzt ugyanúgy, ahogy komcsi elődeik. Csakhogy rovidlátó, beszűkült látásmód ez polgártársaim, mert egyenesen a sírját ássa meg a jelenlegi vezetésnek. Egy kicsivel több önkritika és alázat, előbbre vinne. Elődeinkben se volt meg, de lehetnétek nagyvonalúbbak, és átgondolhatnátok a dolgokat. Csak a Fideszesek fogják tudni lenyesegetni a Fidesz kormány túlkapásait.

becike4 2011.02.20. 07:19:49

@szub.jektiv: Nem is ücsörögnének 386-an a parlamentben.

uto_pista · http://www.depechemode.com/ 2011.02.20. 07:21:21

,,, és ráadásul mindezt vajszínű Ralph Lauren pulcsiban. A belem kifordul.

dbeata 2011.02.20. 07:21:42

@Zuzu Petás:

Tetszik a stílus. Egyetértek, csak nem tudom ilyen jól megfogalmazni.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.02.20. 07:33:30

Ezt a bunkó Lázárt is elszámoltatják majd...hamarosan . Remélem felakasztják!

dbeata 2011.02.20. 08:11:02

@Mike007:

Akkor vagy féltuskó, ha indexelsz, és mégis egyenesen mész tovább, vagy ha bevágsz elém a kanyarodó sávból. Lehetsz attól még jó ember, hogy nagymotoros a verdád. Csak ne az én pénzemből finanszírozd.

igényes 2011.02.20. 08:21:15

Ez itt a nagy lenyúlás, ez már bizonyosan maffiaszerű lenyúlás.

Így nyúlják le a magyar pénzt, így gazdagodik Járai!
Jóllehet tavaly eltőzsdézte saját biztosítójának pénzét.

Élethosszig tartó befektetési egységekhez kötött biztosítás. Most, hogy Járai nagyon tudja befolyásolni a tőzsdét, bizony ez eléggé szép játszó pénz. A teljes Fidesz vezérkar jövője immáron biztosított.

Járai 12 000 BKV dolgozót biztosít, havi 10 000Ft értékben =120 000
000 Ft/hó x 12 hónap = 1 440 000 000
Járai biztosítója nyert a BKV tenderén 2011. 2. 15. 20:13|
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. biztosítja a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. dolgozóit, miután megnyerte a BKV közbeszerzési tenderét - jelentette be a biztosító társaság a BÉT honlapján kedden.
A BKV befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás nyújtására írt ki gyorsított tárgyalásos közbeszerzési eljárást legfeljebb a társaság teljes munkavállalói létszámára, mintegy 12 ezer főre vonatkozóan 2010. november 30-án.
A szerződés megkötésére a jogszabály szerinti szerződéskötési tilalmi időszak utolsó napját (2011. február 23.) követően kerülhet sor a tájékoztató szerint.

lüke 2011.02.20. 08:27:06

zöldek, igen
la petite nation

igényes 2011.02.20. 08:38:42

@Háááááááááááááát: Hol van itt az esélyegyenlőség? Más fővárosi alkalmazott is fog kapni? Szerintem egyébként ez nagyon törvényellenes. A biztosítás nem, de 12 000 dolgozónak adnak egy plusz juttatást a befektetési egységeket. Miből képezték ezt az alapot?

Tudom mire megy ki a játék egyébként. Mig kormányon vannak addig Járai forgatja a pénzt, évente kaszálja a milliárdokat, a váltó kormány, ha hozzányúl eme adományhoz, akkor ő lesz a rossz. Ne feledjük élethosszig tartó biztosításról van szó. Mocskos dolog.

koolkat 2011.02.20. 08:41:42

A posztolóval sokban egyetértek, de egyet kívánok neki: "kint felejtett" 30-as táblánál fusson naponta 70-nel susnyásban felállított sebességmérésbe. Sokáig nem fog posztolni, mert a "közlekedés biztonsága érdekében" végzett sebességmérésekre a gatyája is rá fog menni. Tessék békén hagyni a blokkolósokat, nem azért költöttem 300ezret 4 fej antilaserre, mert száguldozok mint egy hülye - erős középkat. autóm van "csak", ami nekem jó és nagyon szeretem, nem is kellene jobb - hanem azért, hogy ne a rejtett táblákat és rendőröket kelljen az út mentén figyelni, hanem NORMÁLIS TEMPÓBAN ÉS BIZTONSÁGOSAN tudja KÖZLEKEDNI. Ha nem folyton a km órát nézem, hanem az utat, kisebb a balesetokozás veszélye. EZ a lézerblokkoló-használat lényege.
Nyilván vannak akik nem így használják, de a magamfajta csendes racionális felhasználókat nem kellene egy kalap alá venni a vitézkedő hülyegyerekekkel, akik meggyőződésem szerint kisebbségben vannak a normális userekhez képest.

igényes 2011.02.20. 08:52:43

@koolkat: Rendben van, te sokat közlekedsz, tudsz vezetni, tehát használd. Remélem nem a Lázártól vonod el a pénzét, nem ő fizeti a benzinedet, mert azért az pofátlanság. Remélem nem szoktál beszélni Lázárnak az erkölcsről, becsületről amikor 195-el haladva Hódmezővásárhely felé, telefonálsz és a rágót teszel a szádba, hogy az alkoholszagot elnyomd.

samesz69 2011.02.20. 09:02:02

@Nagyon_Komoly:
Figyelj már Ombre!
Erre az emberre rábízni milliárdokat?
Hát hol élsz te?Melyik adást nézed? a CSEH 2-t!
Hülye gyerek.
Csak hogy tudjad, ki a Lázár János kisfiam!
Hódmezővásárhely polgármestere!
Melyik a legeladósottabb megyeszékhely Magyarországon?
Hódmezővásárhely,te isten barma!
A megszületett gyerekre is 400E Huf adóság van!
Te meg erre bízod az adófizetők pénzét!
Na ülj le,1-es kisfiam.............................

dr. Tonyk 2011.02.20. 09:25:21

@Bambano:
"lássuk csak, kinek is van 5 magánrepülője, csak nem a német kancellárnak? A francia elnök se biciklin jár, hogy Obama filléres kis szekerét ne is emlegessük. "

Ne hasonlítsuk már ezt a taknyosorrú Lézer Janit Merkelhez meg Obamához...

A fidesz tudja mit csinál... A legeladósodottabb város első embere jár ilyen verdával. Kiflilopós, adótartozásos ember a nyugdíjvédelmi biztos, stb. Nem épp szívmelengető társulat.

xboxer 2011.02.20. 10:19:58

@Bambano: azért az Audi S8 v10 (+gondolom néhány extra) ára és havi fenntartása közpénzből gondolom akkor sem teljesen indokolható egy ilyen senkiházi esetében. A 8-as a legnagyobb Audi (miért nem elég a 6-os? nagy a család vagy így jobban elférnek hátul a kurvák?) Ja és S V10 ? Rögtön a tízhengeres sportváltozat kell 30 millióért? "Azért van szükségem ilyen autóra, mert sokat utazom, és fontos a biztonságom – fogalmazott." Nem János tévedsz, szarunk a biztonságodra te kis féreg.

biohouse 2011.02.20. 10:22:42

Habár az igaz. hogy nem éppen példamutató a Fidesz magatartása spórolásban és fenntartható fejlődésben, nekem más jutott eszembe.
Hány elkallódó gyereket lehetne megmenteni ebből az extra pénzből, legyen kerekítve 1000 000 Ft., amit Lázár eltapsol? Ha egy gyermek taníttatása, továbbképzése, tehetségének kibontakoztatása havi 30-50 ezer forintból megoldható lenne, 20-30 gyermeket karolhatna fel Lázár János. Uram bocsá, 1milliós nettó jövedelmén felüli összeget is erre fordítaná. Vagy az új szem . jövedelmadó bevezetése folytán keletkezett töbletet.
Továbbgondolva: hány olyan magyar politikus van, aki filantrópként tűnik fel? Miért nem karolja fel, vagy karoljuk fel a pozitív példákat? Egy olyan blog ötlete merül fel bennem, ami listázza a politikusokat, jövedelmük mellé pedig feltüntetné az általuk támogatott gyermekek számát (esetleg mozgássérültekét, fogyatékosokét). Összevethetnénk ezt nyugati tapasztalatokkal. Állítom, a magyar parlament képviselői ciklusonként legalább 1000 olyan gyereket menthetnének meg az elkallódástól, lecsúszástól, akik tehetségük folytán a segítséget megérdemelnék.

wiseguy 2011.02.20. 10:23:10

@Nagyon_Komoly: te kipróbáltad már milyen érzés nem ostobának lenni?

Tudod melyik gyár vezetője jár S8 audival? Amelyik megkereste a pénzt, amelyik úgy irányítja a vállalatot, hogy telik ilyen autóra!
Nem sok komoly vállalat (nem magyar adócsaló káeftéről beszélek) van amelyik ezt megengedi a vezetőinek, arrafelé is más szelek fújnak manapság.
Tudod mit jelent az a szó hogy miniszter?
Tudod mit jelent az hogy közös vagyon, meg az állam újraelosztó szerepe? Felfogtad, hogy az az audi abból van amit tőled elvesznek? Felfogtad azt, hogy ha egy átlagfizetés kb. 40-50 ezer foriint SZJA-t fizet be az államba, akkor hányan tankolják és fizetik a részleteit annak az egy állami autónak?

ááááh, reménytelen ez az ország amíg ilyen emberek élnek benne...

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2011.02.20. 10:24:04

@Tonyk:
@Bambano:
Egyrészt! Másrészt meg ki a tökömet érdekel, hogy mivel jár Merkel, meg Sakozy, vagy Obama! Menjen oda lézer jani az összes haverjával együtt, ha nyálát akarja verni. Legyen ott kancellár, elnök, akármi, és ne itt a 9 millió csóró hazájában játssza az eszét!

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2011.02.20. 10:54:55

Komolyan mondom, lehet, hogy olcsóbban jönnénk ki akkor is, ha ennek a 386 szarházinak, meg családjának élete végéig tartó életjáradékot fizetnénk, ha eltakarodnak az országból! "Szerencsére" az elmúlt 20 év alatt nem volt túl nagy fluktuáció a szarháziak között, legfeljebb csak a családtagok cserélődtek!

Arthur Dent 2011.02.20. 11:10:38

Igen, így van és ettől vagyok szomorú. :(((

Nekem is van szolgálati autóm és megengedem magamnak azt a luxust, hogy mégis biciklivel járjak.

De ezt akarni kell, nagyon akarni, különben nem megy. És ez hiányzik az ország vezetőiből. Mást gondolnak, mást cselekszenek, és mást beszélnek. Majd ha ez a három ugyanaz lesz, talán akkor jó lesz az országnak is.

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2011.02.20. 11:11:21

lézer jani, akkor igényeljen magának S8-as audit, ha Hódmezővásárhelyen már minden családnak legalább suzukija van! Ez vonatkozik az összes szarházira!

dr. Tonyk 2011.02.20. 11:13:33

@atrazin:
Mitől kéne tartani? Tán' jönek és elvisznek a a szeretett vezető emberei?
De ha erre gyúrsz, akkor semmivel sem vagy különb ez a rendszer a kommunista időknél, és egy olyan rendszert szidsz (feltételezhetően Fidesz szavazó vagy), amit jelenleg szeretnének kiépíteni.
Azaz felcsuláztok egy orbitálisat és aláálltok tátott szájjal.

lolperec 2011.02.20. 11:18:17

a szerző belemagyarázza
ugyan igaza van :D

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2011.02.20. 11:35:56

És mennyi ilyen "S8 audi" van még, amiről nem is tudnak a zemberek! De ezek már odáig jutottak, hogy nem is titkolják, illetve ha valaki rá mer kérdezni, akkor kikérik maguknak!

the cat 2011.02.20. 11:38:58

@BPBP:

Egyetértek, de ha írnál néhány példát, akkor itt nyílvánosságra kerülne és hiába kérnék ki maguknak.

MEDVE1978 2011.02.20. 11:48:22

Egy részről hatalmas baromságnak tartom azt, hogy a lézerblokkoló legális. Inaktív használat esetén minimum szabálysértésnek, használat esetén bűncselekménynek nyilvánítanám, ha valaki beszerelteti a kocsijába.

Más részről persze igaz, hogy a sok öntelt, alkalmatlan politikus ott lop, ahol tud. Ez nagyon régen így van Magyarországon. Az egyik jó lopási felület a juttatások, így unszimpatikus János kocsija is.

Sajnos esélytelen, hogy erre Orbán Viktor megtegye a megfelelő lépéseket. A nyilvánvaló kezelési metódus az lenne, hogy hoznának egy központi szabályzatot, amely kimondja, hogy milyen pozíciójú embernek milyen kocsija lehet a közszférában. A szabályzat alól a mindenkori miniszterelnök adhat felmentést. Ilyen egyszerű lenne. Az igazán nagy kutyáknak meg kell találni egy biztonságos, gyors autófajtát (mondjuk 5-10 mo Ft között).

Demagógiának tartom ugyanakkor a szokásos, a kocsi árából hány lélegeztetőgépet lehetne venni típusú nyafogást.
Az államigazgatásnak is működnie kell, ha pedig azt akarjuk, hogy ne teljesen korrupt és buta emberek népesítsék be, akkor bizony kell a versenyképes fizetés és kellenek a megfelelő juttatások is.

a-kis-herceg 2011.02.20. 11:52:45

@MEDVE1978: én meg ezt tartom demagógiának. most van. van "versenyképes" kurva nagy fizu+juttatások szarásig...

és mégis alkalmatlan gyengeképességű elitünk van... gyakorlatilag egy értelmes nincs köztük.

mert a háttérembereknek ez az érdekük... jól tartott buta disznók kellenek...

ez a téma nem a kocsikról szól. ez csak a jéghegy csúcsa... normális helyeken "csak csendben" LOPNAK...

soproni1 2011.02.20. 13:10:37

@Tonyk:

Ahogy Hofi mondta:

Egy csőcselékünk van, azt kell beosztani.

z003 2011.02.20. 17:34:12

@Tonyk:
Olvass vissza 20:46:54.
Nem a politikai megtorlásról van itt szó. Tudod elég gusztustalan ahogy egymással beszélünk az ilyen anonim helyeken.

koolkat 2011.02.20. 23:44:49

@igényes: Semmi közöm Lázárhoz, bár marhára nem érdekel, hogy melyik politikus milyen autót használ, tőlem közlekedhet Lexus-szal is, én nem irigylek senkitől semmit, mert számomra az a lényeg, hogy nekem legyen jobb (persze ne más rovására). Amit írtam, nem Lázár védelmében írtam, hanem a blokkolóval védekezők érdekében. Engem nem a politika érdekel, hanem a biztonságom: a közúti(=egészség) és az anyagi. Egyébként SOHA nem rágózom, ha nem vezetek akkor is nagyon keveset iszom - csak ha ajándékba kapok vmi minőségi nedűt :) -, telefonálni viszont szoktam: fülhallgatóval. Próbálom értelmiségiként élni az életem és így viselkedni a neten is. Sajnos keveseknek sikerül, mert az indulat nagy úr ebben az országban.

nabazzmeg 2011.03.07. 11:06:31

azon gondolkodtam, hogy miért nem lehet ezeket egyszerűen föl*ksztani? Gyerekek, könyörgöm, *kasszuk fel!