Oligarcha-nagykoalíció az ország ellen

2014.07.19. 08:35 - vancat

Mélységesen egyetértek Orbán Viktorral: ebben a posztmodern világban egyszer és mindenkorra el kell felejteni a klasszikus "jobboldal" és "baloldal" kategóriákat, hiszen azok ma már nem alkalmasak a politikai öndefinícióra - és a világ(nézetek) felosztására sem.

Nem is kell ahhoz mélyben rejlő folyamatokat vizsgáló elemző politológusnak lennünk, hogy belássuk: Orbánnak tényleg tökéletesen igaza van.

Ha rápillantunk a magyar közélet rettenetes alkalmi vérnászainak folytatásos, mi több végtelenített szappanoperájára, mindezt magunk is könnyen beláthatjuk.

Ma például a beszédhibás hazaáruló, a jelenleg éppen a Fidesz gazdasági köreivel együttműködő lobbistaként dolgozó D209-es ügynök, Medgyessy Péter lánya, a Playboy főszerkesztő szeretőjét állatvédelmi díjjal kitüntető Tornóczky Anita kelt szegény Orbán Gáspár védelmére.

Ezt az alapvetően szimpatikusnak tűnő fiatalembert tényleg még az ág is húzza... Tornóczky facebookos esszécskéjében mélyenszántó, egyúttal magasröptű esszécskében vont párhuzamot a saját és Gáspár sorsa között.

Hát... erre mondta a régi magyar közmondás, hogy védjen meg téged a Tornóczky Anita... ellenségre sem lesz szükséged.

De a miniszterelnök-csemeték (és nevelt csemeték) úri huncutságai kismiskák ahhoz képest, ami a felnőttek világában, politikai vérfertőzés-ügyileg zajlik. Azon már meg sem lepődött a magyar társadalom, hogy éppen az a Rogán Antal és Gulyás Gergely kelt ki legharsányabban az - egyébként tényleg ordenáré módon gusztustalan - RTL Klub ellen, akik nemrégiben még a szennycsatorna vérgagyi műsorainak részeként élő adásban gügyögtek-tapsoltak a magyar társadalom debilebb felének szimpátiájáért és majdani voksaiért.

Soroljam még?

Miközben a pufajkás gyilkos Horn Gyula, akinek 1956-os ártatlan áldozataira évről évre gyászszertartásokon emlékezünk, állami dísztemetést kap, aközben mondjuk az egykori komáromi szocialista polgármestert, Zatykó Jánost - akinek köszönhetően Magyarországra jött annak idején a most távozó Nokia gyár és aki, ellentétben ostoba fideszes utódjával képes volt tárgyalópartnerként tekinteni a cég vezetőire - a Komárom megyei jobboldal még évekkel leköszönte után is folyamatosan hazaárulózza.

Szegény békemenetesek - legalábbis a tisztességes részük - gondolom csak kapkodják a fejüket.

Nem különben a jobboldali bérsajtó, amely nyilván totálisan össze van zavarodva: nem tudhatják, mikor kerülnek totálisan egy platformra a jobboldali oligarchák által lélegeztetőgépen életben tartott Népszavával, vagy a Hír TV egyik kedvenc megmondóemberével, a beszélni nem nagyon képes, de helyezkedni és túlélni tökéletesen tudó Medgyessyvel.

De itt van a leggazdagabb - és talán legvisszataszítóbb - magyar: Csányi Sándor.

Ő:

1. Magyarország elsőszámú uzsorása, akinek bankjával perben áll a magyar állam, mert az kifosztotta a magyar embereket

2. A közpénzből működő Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és a miniszterelnök focinéző partnere.

3. Az egyik legnagyobb kedvezményezettje a hazánknak juttatott uniós agrártámogatásoknak.

4. A magyar földeket veszélyes vegyszerekkel kezelő gátlástalan agrároligarcha.

Igazgatótanácsainak összetétele pedig olyan, mintha egy ételmérgezés után visszahányná valaki az elmúlt két évtized minden romlottságát.

A nemzeti radikális Jobbik?

Az ő Európa Parlamenti képviselőjük hozta létre a magyar szabadságküzdelmeket annak idején tankkal tipró KGB-sek örököseinek, Putyinéknak a pénzén, a nemzetek radikális (vagy mi a franc) koalícióját.

Szép kis brigád...

Az egykori gyilkosok, hazaárulók, azok politikai utódai és az egykori áldozatok valamint azok leszármazottai közötti óriási nagy koalíciónak egyébként ma már vannak valódi közös alapvetései is.

Például (kimondva, kimondatlanul) döntő részük atompárti, vízlépcsőpárti, vadászpárti - és nagyrészt vadász, vagyis hobbi-állatgyilkos is.

Ráadásul kezd kialakulni az a nagykoalíciós közös nézet, hogy en bloc liberális, úri huncutságnak tartják a környezet- és természetvédelmet - és normális állapotnak azt, hogy olyan országgá váltunk, ahol a közel száz államtitkárságból egyetlen egy önállót sem érdemelnek a zöldügyeink.

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr26523553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lordofearth 2014.07.19. 16:55:11

Minden korszaknak megvan a maga Frankensteine. Tudjuk, hogy a devizahiteles történetben Csányi vastagon benne van, ergo vonjuk le a következtetést. Csányi Sándor tömeggyilkos, népírtásért felelős személy. Aki pedig Csányi szekerét tolja, maga is ugyanolyan lesz. A történelemben az ilyen figurák általában erőszakos halált halnak. Nem gondolom, hogy a közeli jövőben ne történne ilyen Mo-n.

Ha valakinek nem tűnt volna még fel, a mai Mo-n kőkemény diktatúra van. Ha valaki nem hiszi, éljen ott. Elvesznek mindenedet, ha nem adod önként oda. Büntetnek minden méteren, egészen addig, amíg bírod fizetni, bár a cél az, hogy ne tudd és ráterhelhessék vagyonodra, mindenedre.

Made in Hungary - eladhatatlan történet.

2014.07.20. 16:54:24

Most valamit nem értek. Mindezt Orbán Viktor védelmében hozod fel? :D Ő a világon eddig létezett talán legtudatosabb előkészítője annak a majdani tömeges gasztrointesztinális katasztrófának, ami az ő hurkatöltőmódszerének biztos következménye : szart a májjal. Erről szól a ner


süti beállítások módosítása