Hende háborúja

2015.01.04. 12:01 - vancat

Nem lehetne, hogy Magyarország kormánya adjon valami értelmes, a munkaköri leírásához kötődő elfoglaltságot Hende Csabának? Mert sajnos ez a hadsereg nélküli országban regnáló, már külsőleg és megnyílvánulásaiban egyaránt igazi balfék honvédelmi miniszter, úgy tűnik, nagyon unatkozik.

Mostanában ugyanis az átlagnál is nagyobb hülyeségeket beszél, sőt, valószinűleg immáron teljesen megkettyent: éppen háborúsdit játszik.

Szombathely országgyűlési képviselőjeként harcol az ellen, hogy január elsejétől kb. havi négyszáz, vagyis évi ötezer forint értékben matricát kell vásárolni a 86-os út Szombathelyt elkerülő szakaszára. Az eredetileg Dávid Ibolya szoknyája alól előkászálódott, a hadgyakorlatot védőkupakkal lezárt távcsőben kukkoló elmeháborodott egyébként megígérte: ha kell, akár a kormány elé viszi ezt az ügyet.

Hende Csaba, a legfőbb magyar hadúr tehát ennyire érzékeny választókerülete, Szombathely és környéke problémáira: egy havi négyszáz forintos kérdés miatt is kész mindent félredobva háborúba menni - akár saját kormánya ellen is.

Vagy tényleg hibbant, mint amilyennek kinéz - vagy nagyon-nagyon tisztességes és karakán fickó.

Ha esetleg - feltéve, de meg nem engedve - ez utóbbiról van szó, akkor viszont bizonyosan más, a havi négyszáz forintos pluszkiadásnál még sokkal felháborítóbb társadalmi problémák ügyében is bizonyosan hajlandó lesz - akár a kormánnyal szemben is fellépve - szót emelni.

Csak ötletszerűen megemlítek egy-két ilyet - a sok tucat közül.

- Valószínűleg Hende Csabának is feltűnt, hogy ma Magyarországon a ralis és terepralis maffia, amely komoly rendőrségi, hatósági és kormányzati kapcsolatokkal is rendelkezik, gyakorlatilag szabadon pusztíthatja hazánk természeti értékeit, flóráját, faunáját és emberek életét is veszélyezteti. Biztos vagyok benne, hogy ez feltűnt Hendének is, hiszen éppen őt ölte meg kishíján egy illegálisan, rendőrségi kapcsolatokkal lefedezve, közutakat lezárva száguldozó, büdös ralis bűnöző. Várom, Hende mikor megy a kormány elé a ralisporthoz kötődő köztörvényes és gazdasági bűncselekmények - természetpusztítás, korrupció, irdatlan mértékű áfacsalás - azonnali megfékezésére.

- Gondolom Hende Csabához is eljutott a hír arról, hogy talán éppen az ő, hőn szeretett Vas megyei választókörzetében egy büdös részeg - és főállásban polgármesterként héderező - hobbivadász, nemrég tettleg bántalmazott egy nőt, tajtrészegen lövöldöző társainak degenerált hahotázása közepette. Kérném Hendét, lépjen fel az elviselhetetlen mértéket öltő magyarországi vadászbűnözés ellen, amely immáron nem csak az ország flóráját és faunáját, de az emberek testi épségét is folyamatosan veszélyezteti.

Szóval bízom abban, hogy ha Hende, ennek a lassan káoszba sodródó, közrend, közbiztonság, törvényesség és hadsereg nélküli országnak a honvédelmi minisztere végre megharcolja a 86-os út szombathelyi elkerülő szakaszának évi ötezer forint-mentesítését - és még mindig semmi dolga sem akad miniszterként - rátér végre az említett két súlyos társadalmi probléma kormány elé vitelére.

Ps. Ja és majdnem elfelejtettem: még azt szeretném kérni Hendétől, hogy ha lehet, a jövőben, a szombathelyi Fidesz politikusai közül minél kevesebben kokainozzanak és kurvázzanak közpénzen. Ha ezt elintézi, talán még azt is elnézik majd az emberek, hogy fizetni kell évi ötezer forintot a 86-os úton.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr537040207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilona Agoston 2015.01.04. 13:28:11

Nagyon sokan nyilatkoznak gúnyosan,lekicsinylõn az ùtdijról,hogy CSAK,évi 5ezer.De itt,nem csak errõl van szó.Miért kell 20 km-ért fizetnem,hogy hazamenjek?!Szabadságom korlátozását érzem benne,létünk fenyegetettségét,hiszen holnap kitalálják a kapuadót,füstadót,bármit,és a nép kérdezése nélkül,egy hét alatt bevezetnek.Bármit,fokozva a létbizonytalanságot.Miért bem fizetõsek Ausztriában az elkerülõutak?!Ezek azért épültek,hogy a falvakból kivezessék a kamion,és autósforgalmat,ne repedezzenek a házak..Levettem a szekrény tetejérõl a magyar zászlót,az autóból is összeszedtem,mindent.Csalódtam Magyarország,ahol mindent lehet.Rezsicsökkentés?!Vicckathegoria.Nézzük meg a másik oldalt,mikkel sulytották a népet.

gigabursch 2015.01.06. 04:27:52

@Ilona Agoston:
Azért mert ne járjon egyeseknek alanyi jogon egy adott műszaki tartalom használata ingyenesen.

Egyebekben személy szerint 7 éve használok éves matricát, ami egy személygékocsira még mindig 42 eFt körül van.

De ha egyszer elmész Horvátországba nyaralni és Splitig oda-vissza megveszed az útdíjat kidobtál majdnem 30 e Ft-ot.
Az persze nem fáj, meg azért senki nem hőbörög, meg az ausztriai őtdíj sem, csak az itthoni.

Arról nem beszélve, hogy az M86 igencsak nőni fog az eljövendő években.

El kéne már gondolkodni és nem a szűklátókörűségben fetregeni.

Kevés hasznos ötlete volt ennek a kormánynak is, de ez szerintem az.

Arcade Macho 2015.01.07. 00:45:00

@Ilona Agoston: "Miért kell 20 km-ért fizetnem,hogy hazamenjek?"

ez mar csak ilyen
ha felno az ember, akkor a mamataxi koranak vege, es meg a benyaert is kell fizetni
durva de ez van

Arcade Macho 2015.01.07. 00:52:16

azokkal a ralis gyerekekkel semmi gond nem volt, ott
voltak embereik az ut ket vegen, akik figyelmeztettek az ATLAGembert, hogy varjon 10 percet

a magukat egy NATO tag honvedelmi minszterenek kiado, ugyanakor a konkret esetben ralizo politikusbunozo az mar nagyobb veszelyt jelent az ATLAGemberre, ugyanis hiaba Hende az igazi "expendable", es hiaba o eppen csak egy rezsicsokkentesi forumra sietett, valojaban ha velem (az atlagautossal) szembejon, lehet hogy engem o ol meg, mert eppen o olyan fontos!
ugyanis okoskaek nem a megfelelo sebesseggel mentek, jo tudom kanyarban fel kell kapcsolni a nenot es a fizika is becsicskul :)))

megjegyeznem hogy haltak mar meg a politikusok szaguldozasainak kovetkezteben, lasd: Trabant + Nógrádi László

nagyfeszültség 2015.01.07. 06:47:45

@Arcade Macho:

Tényleg semmi gond nincsen azzal, ha valaki önkényesen lezár egy közutat, folyamatosan száguldozik egy kistelepülésen és rettegésben tartja az embereket a rendőr ismerőseivel. Azért mert Hende egy debil barom, attól ezek még bűnözők mint minden rallyas - tisztelet a kivételnek - nyílván áfacsalók is.

Arcade Macho 2015.01.07. 09:08:26

@nagyfeszültség: jo hat gond van azzal is
en csak arrol tudtam hogy azt a hegyi utat zarta le, es arra mondtam hogy nem veszes

ok korrekt modon kiallitottak az ut ket vegere 2 embert hogy figyelmeztessek az arra menoket, politikusoknal meg ez nincsen meg, meg is haltak mar egyparan miattuk, illegalis rallyra valo felkeszules miatt meg meg nem

cs (mi más) 2015.01.13. 09:00:34

"Gondolom Hende Csabához is eljutott a hír arról, hogy talán éppen az ő, hőn szeretett Vas megyei választókörzetében egy büdös részeg - és főállásban polgármesterként héderező - hobbivadász, nemrég tettleg bántalmazott egy nőt, tajtrészegen lövöldöző társainak degenerált hahotázása közepette."

Erről lehetne valamit bővebben?


süti beállítások módosítása