Bocsássanak meg Illésnek!

2013.09.11. 10:42 - vancat

Kérem a tisztelt döntéshozókat és a politika, a média befolyásos képviselőit, hogy most az egyszer legyenek egy kicsit kíméletesek Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkárral. Tudom és egyetértek: csúnya dolog Szél Bernadett LMP-s képviselőasszony napirend előtti kérdésére, olyan otrombaságot válaszolnia, hogy "ön baromságokat beszél", meg olyan gyermeteg, hisztis megjegyzést tennie, hogy "a miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára".

Meg az sem volt szép dolog Illéstől, hogy azt a viccnek is szar szexista kijelentést tette, hogy "attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos."

Tudom, tudom, Illés óriásit hibázott, mégis azt kérem, most egyszer legyenek vele kíméletesek. Tudniuk kell: az, hogy Illés Zoltán ilyen szánalmasan gagyi szinten kommunikál, nem az értelmi képességeit, hanem a pszichés, mentálhigiénés állapotát jellemzi. Illés ugyanis ritka okos srác, csak - nem először az utóbbi időben - elvesztette a fejét.

Illés már pártja kormányra kerülése előtt is súlyosan frusztrált helyzetben élt, de a kormány megalakulása és az ő államtitkári kinevezése óta ez a napi 24 órás, tudathasadt állapotban megélt pszichés stressz állandósult és elhatalmasodott rajta.

Képzeljék csak el: Illés metróval, villamossal járó tudós-tanár-környezetvédőként került a politikába, ahol szinte egyik napról a másikra nemhogy a metróról, villamosról parancsolták le, de még a kis hibrid Hondájából is átszállították egy Fidesz-kompatibilis, porschehungáriás SuperB-be.

Illés Zoltán egy igazán kedves, empatikus érző lény és állatbarát ember volt, a vadászok és az állatkínzók vad ellenfele, sőt talán nem túlzás, esküdt ellensége. Ehhez képes három éve az állatokat hobbiból halomra lövöldöző Semjén Zsolttal ül egy kormányban és nemcsak a kormányzati vadászvircsaftot nézi tétlenül, de azt is, hogy hazánk gyakorlatilag az olasz orvvadászok valamint a hazai vadászoligarchák paradicsomává vált. Olyan hellyé, ahol nyugodt lelkiismerettel lehet "magyar" vadászkutyákat macskákra ereszteni, dúvadnak vélt vakvezető kutyát agyonlődözni mindenfajta erkölcsi, jogi következmények nélkül.

Illés, az egykori radikális állatvédő ebben a közegben él, ebben a világban jópofizik - immáron hosszú évek óta, hétfőtől vasárnapig szünet nélkül. Pedig annakidején szent fogadalmat és határozott ígéretet tett arra, hogy kormányzati pozícióba kerülése esetén megakadályozza - ahogy ő fogalmazott - "ezeknek a bűnözőknek" Paks bővítését, de bizonyosan népszavazásra bocsáttatja Paks 2 ügyét.

Az elmúlt években viszont - nyilván komoly erőszakot téve magán - hallgat, mint szar a fűben és némán tűri, hogy akár hamis adatokat tartalmazó vagy összeollózott "tanulmányokkal" támasszák alá az újabb magyarországi atomerőmű építését. 

Az sem lehet kellemes érzés számára, hogy Paks bővítésének dilemmáiról nem ő, hanem az atomerőmű sajtósa, egy mondatokat formálni képtelen egykori cselgáncsozó hivatott a nyilvánosság előtt tájékoztatást adni.

Illésnek eltökélt szándéka volt, hogy - kultúrállamokhoz hasonlóan - Magyarországon is kitilttatja a védett területekről és általában az erdőkből az autóversenyeket. Erre most mi történt? A Nemzeti Autósport Szövetség nevében Rogán Antal és Láng Zsolt, utóbbi a budapesti villamosok legnagyobb ellenfele, lényegében csicskaként utasította, hogy a korábbiaknál is "rugalmasabban" kezeltesse a természetvédelmi hatóságokkal az autóversenyek engedélyezését.

Illés Zoltánnak szent meggyőződése volt, hogy a Fidesz-kormány megalakulása után elszámoltatják a korábbi, bűnös mulasztásokat vagy akár bűncselekménygyanús döntéseket hozó környezetvédelmi minisztereket, különös tekintettel Fodor Gáborra, Szabó Imrére és munkatársaikra.

Mi lett ebből? Hát az lett, hogy a Fidesz kormány megalakulásával még a környezetvédelmi minisztérium is megszűnt, Fodor, Szabó és társai meg nemhogy elszámoltatva nem lettek, de jobban élnek, mint négy éve. Sőt, Fodor még arról sem tett le, hogy valamilyen módon betuszakolja magát az egyik baloldali pártlista befutó helyére.

Mostani, napirend előtti kérdésében Szél Bernadett képviselő ráadásul egy logikus, de igazán kényes kérdést tett fel: azt tudnillik, hogy miért nem szólal meg a magyar kormány a romániai cianidos technológiájú aranybányák ügyében akkor, amikor egy ilyen egyszer már kipusztította második legnagyobb folyónk, a Tisza komplett élővilágát.

Kínos kérdés ez az erdélyi magyarságot oly patetikusan megjelenítő jelenlegi magyar kormány számára. Hiszen éppen egy erdélyi magyar, Kelem Hunor volt az, aki a legsötétebb kamarillapolitikával, környezetvédelmi miniszterként egyszer már keresztülverte a nagybányai aranybánya engedélyezését. Illés pontosan tudja, hogy ha valakinek igazán sara van ebben a történetben a román politikai életben, az sajnos éppen egy magyar: Kelemen Hunor, az aranyember.

Ugye, kicsit feltárva Illés tudathasadását okozó politikai flusztrációjának előtörténetét, már megérthető, miért reagált ilyen megengedhetetlen módon, az LMP-s képviselő asszony kérdésére.

Az ökopárt, az LMP frakcióvezetője, Schiffer András most azt követeli: azonnal váltsák le Illést. Holott éppen neki, az ökopárt frakcióvezetőjének kellene azonnali hatállyal lemondania. Hiszen ökopártként az elmúlt több mint három évben soha meg nem kérdezték, hogy környezetvédelmi államtitkárként Illés miért nem csinál semmit, és miért nem tartja be a választások előtt - többnyire - írásban is megtett zöld ígéreteit.

A környezetvédelmi ügyekben igen passzív ökopárt környezetvédelmi ügyekben nem túl aktív képviselőnőjét Illéstől ért mostani inzultus ehhez a környezetpolitikai semmittevéshez képest epizód, bár kétségtelenül csúnya epizód csupán.

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr655507063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MACSKANŐ 2013.09.11. 11:21:23

Hááát milyen igaz ez a tökéletes összefoglaló! Igazi fertő a mai magyar politika!!!!!

nagyfeszültség 2013.09.11. 15:16:51

Illés mindig is őrült volt, de régen egy szimpatikus őrült. Mostanában viszont egy egészen visszataszító fékevesztett ember, aki környezetvédőként, fideszesként, tudósként, politikusként és úriemberként is abszolúte leszerepelt. És akkor még nem beszéltem arról, hogy tele van tisztázatlan ügyletekkel: Hassay pofonvágása, a kolontári katasztrófa kapcsán a környezetvédelmi igazgatóságot vezető kis hölgyhöz, valamint a Mal zrt-hez fűződő viszonya, Pakssal kapcsolatos betartatlan, felelőtlen ígéretei stb.stb

yard 2013.09.11. 15:18:35

Azért teljesen nem kéne elvetni az államtitkár úr által mondottakat!
Hiszen, ha Illés szép lenne, abból következne, hogy okos is lenne?

mauser98 (törölt) 2013.09.11. 15:34:37

Ez a Illés sötét zöld.Köpjön fel, álljon alá, oszt monnyon le.Nem (csak) a most történtek miatt, hanem elvtelensége okán.

safranek 2013.09.11. 15:44:48

Ami még nagyobb bunkóság: SMS-ben kért bocsánatot!

kalandfereg 2013.09.11. 15:45:32

A Fidesz egy olvasata egyébként tényleg az, hogy azelőtt önállóan gondolkodni, véleményt alkotni képes emberek hogy zombulnak le bólogató és óriásfizetés-felvevő véglényekké.

Mondjuk Illésnél nem az önálló véleményalkotás képessége az, amiben látványos a romlás (abban eddig se volt spíler), hanem a radikalitás.

CauseNoFuckGiven · http://sexysfwgirls.com 2013.09.11. 16:00:10

Internetes marketing, nem HIYP, nem kattingatás! YouTube, Weboldalas módszerek egyszerű magyarázása: penztazinternetrol.blogspot.com

uud 2013.09.11. 16:08:45

Illés olyan, mint az átlag magyar. ebből a fajtából van bőven.

H_A 2013.09.11. 16:41:47

"Hiszen éppen egy erdélyi magyar, Kelem Hunor volt az, aki a legsötétebb kamarillapolitikával, környezetvédelmi miniszterként egyszer már keresztülverte a nagybányai aranybánya engedélyezését."

Jó volna tudni, hogy ez a bizonyos "Kelem Hunor" mikor volt környezetvédelmi miniszter? Persze csak ha a tények fontosak:)

nagyfeszültség 2013.09.11. 16:51:02

@autognomia:

Kulturális miniszter volt, de rohadt nagy, áruló gazember...

gatto nero 2013.09.11. 16:52:32

Illés tényleg egy tudadthasadt elmobajos: szerintem már nőügyei sincsenek, mert szerelmes Orbánba.

IdomitottFoka 2013.09.11. 17:18:05

Ha igaz amit leírtál, akkor a kirohanását meg lehet bocsátani. Azt viszont nem, hogy egy gerinctelen féreg lett. Ha tényleg akkora idealista, lehet Ángyán példáját követni, bár ahogy Ángyán cinkosságát, úgy Illését se felejteném el.

gatto nero 2013.09.11. 17:20:52

@IdomitottFoka:

Így van, nagyon jó a példa: Ángyán tisztességes maradt, Illés pedig egy rettenetes alak lett.

Kandabula 2013.09.11. 17:27:05

És az a sok banya, akiknek volt pofájuk az "öregecskedő felesés"-től lázongani, hol van?

isssti 2013.09.11. 18:01:28

Nem értem ezt az egész túllihegett műbalhét: "attól, hogy ön szép, még nem feltétlen okos" - egyetemes alapigazság, mindenkire érvényes lehet. Sértőnek max az találhatja, aki buta.

Ettől még Illés persze lehet buta és arrogáns is - de ez egy teljesen más téma..Arról akár érdemes is lehetne témát bontani - de emiatt elítélni, egyszerűen szánalmasan nevetséges!

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.11. 18:21:14

Nem derül ki a cikkből, most ez az Illés nevű valaki szép vagy okos?

csak egy néző 2013.09.11. 18:21:54

Illés vegyészmérnök, biológus mérnök doktor(?) azért nem kis tudásról tesz tanubizonyságot. Eddigi pályafutása a bizonyíték arra, hova lehet eljutni no nem a szakmai tudással, hanem a barna szájszéllel.Érdemes elolvasni.
www.haea.gov.hu/web/v2/portal.nsf/hirek_hu/78D0B341B79B9DDFC12571FE004EF286

gatto nero 2013.09.11. 18:32:42

@isssti:

Nade a poszt éppen arról szól, hogy abszolúte nem ez a baj vele...

CSENDES 2013.09.11. 18:49:34

Nem flottír, hanem frottír. Nem flusztrált, hanem frusztrált.

Stenonis 2013.09.11. 19:34:17

Illést inkább el tudám képzelni greenpeace-esként, mint szakemberként.
Főleg, hogy kegyetlenül nagy baromságokat is nyilatkozott.

A vörösiszapos ténykedése eléggé katasztrofális volt.

Nem mellékesen a környezetvédelmi felügyelőségek szakmai munkáját még tovább sikerült zülleszteni.

Nem kötelező szakállamtitkárnak lenni... Ha nem valósulnak meg az elképzelései fel is lehet állni.
Szóval, ha Illés kurvának áll, ne csodálkozzon, hogy megb@sszák.

2013.09.11. 19:55:58

@én már a fény gyermeke vagyok:
Alkesz.
De masszívan.
Most ért a kötekedő és püffedt korszakába.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.09.11. 19:57:07

Érdekes poszt, csak a végkövetkeztetése zavaros. Azért kellene lemondania Schiffernek, mert Illés képtelen intellektuálisan és pszichésen kezelni, hogy a Fidesz elárulta a környezetvédelmet és ezt az LMP nem kérte számon rajta?

De hiszen pont azért tört ki Illésből a sültparaszt, mert számon kérték rajta... :-o

Kandabula 2013.09.11. 20:09:13

Szóval, hol vannak a banyák?

nagyfeszültség 2013.09.11. 20:12:54

@Kettes:

De az ökopárt három éve abszolúte nem kérte számon Illést a környezetpolitika hiányáért, csak most, azért, hogy a képviselőjüket - egyébként valóban surmó módon - sértegette.

prolee 2013.09.11. 20:19:56

A komplett politikai elitünk neveletlen,műveletlen, surmó büdös paraszt, csak feltört, mint a huszár segge. Viszont nagyon el vannak ájulva maguktól.

Azért imádják ezek a focit, mert végtelenül primitív sport, még ők is értik és ezek a tehetségtelen, elszállt, pofátlan focisták a példaképeik.

Büdös bunkó minden politikus.

prolee 2013.09.11. 20:25:16

@Kandabula: Itt vagyok, én pl. már banya kategóriába tartozom, de úgy gondolom, hogy a surmóságnál nagyobb probléma, hogy képtelenek - immár 23 évvel a rendszerváltás után - olyan kormányzást produkálni, amiben legalább nyomokban fellelhető a szakmaiság.
Tényleg az ilyen parasztságokon kell napokig háborogni, amikor megy az ország a gajdeszba?

-JzK- 2013.09.11. 20:40:56

Bár az illető képviselőnő emberi és női mivoltában való alázásával nem értek egyet, politikusi minőségében teljesen, hiszen az LMP-t szellemi értelemben ütni vágni kell, mint répát, hiszen liberálisok, akik a cigányoknak pénzt, a buziknak meg jogokat akarnak adni, így tevékenységük és ideológiájuk nemzetellenes és kártékony.

kitartas.mozgalom.org/2012/07/01/domokos-endre-janos-kulturalis-forradalom-a-nyugati-kultura-alkonya

Ja igen, még hozzátenném, hogy a feminizmus és undorító, nemzetellenes és kártékony ideológia:

www.ferfihang.hu

bpbp78 2013.09.11. 20:51:37

érdekes fazon vagy...összetákolsz egy hsz-t majd bemásolgatod mindenhová?! Többre nem futja? Ráadásul unalmas is...

bpbp78 2013.09.11. 20:52:19

@-JzK-: elrontottam a hivatkozást, de az előző hsz-em neked szólt...

nagyfeszültség 2013.09.11. 20:54:03

@-JzK-:

Abszolút egyetértek, az egész LMP egy fals brigád, de itt és most nem ez a kérdés. hanem az, hogy Illés egy mocskos áruló: a tisztesség, a környezetvédelem árulója. Neki az lenne a dolga, hogy Magyarország természeti értékeit védje ehelyett egy gyáva, képmutató és ostoba alak lett.
Talán korrupt is, de bizonyosan gyáva, utasítható és elvtelen. Utálom a feministákat, de utálom a nőverőket is.

lost hope 2013.09.11. 20:54:56

A flusztlációtól eltekintve helytálló az értékelés :)

Politikailag tájékozatlanként hosszasan kellett turkálnom az emlékezetemben, mert mintha régen lett volna a Fideszben egy Illés nevű zöld figura, aki markánsan és szívvel-lélekkel nyomta a zöld ügyet.

Aztán leesett, hogy ez a habzó szájú, pocakos zombi ugyanaz az ember, csak közben eltelt 10-15 év.

nagyfeszültség 2013.09.11. 21:01:22

@lost hope:

Bizony-bizony, Medgyesi Balázzsal és Gera Pállal együtt. Emlékszel?

Mr. Waszabi 2013.09.11. 21:02:19

Fikarcnyit se hat meg Orbán 2/3-os többségben vinnyogtatott nyomora. Az ilyen nemzetszégyenítőket rúgja ki szemrebbenés nélkül. Már, amennyiben Orbán magyar miniszterelnök, nem holmi útszéli cigány, akit csak az nem ráncigál, aki nem akarja. A magyar politkusnak legfeljebb a lopás van elnézve, az ilyen viselkedés nincsen. Nem volt a sokat emlegetett "vállalások" között ugyanis (amiket szintén utólag közöltek, a kampány alatt valahogy nem tudott kiderülni. Biztos a kommunista vagy imperialista erők munkálkodása miatt. Vagy csak mert hazudtak, szimplán.). Sok más sem volt közöttük, de ez túl megy minden határon. Mármint, hogy a miniszterelnök nem vágja pofán a saját beosztottját.

Parajpuding 2013.09.11. 21:18:04

A Republikon elemzés részlete:

„…a Fidesz 2010-es frakcióját Orbán Viktor személyesen állította össze. A kiválasztás szempontjai között láthatóan kiemelt szerepet kapott a lojalitás, az alulinformáltság, sőt, nem egy esetben a műveletlenség és unintelligens viselkedés…”

Illés is tökéletesen beleillik. Bizony a fidesz az ilyen turhadék parasztok gyűjtőedénye.

tisztapista 2013.09.11. 21:21:42

Illés problémái röviden (a poszt alapján):
- SuperB autóval kell járnia
- Kis és nagyobb állatok halálát kell tétlenül néznie
- Az ország energiaellátásának egyik legbiztonságosabb megoldását kell eltűrnie
- Hatalmas erdeinkben, megszámlálhatatlan erdőgazdaságunk egyikében-másikában autóversenyek lehetnek.

Szerencsétlen, önmagával meghasonlott ember. Hát ennyi gondot egyszerre!

Holnap már lehet, hogy atommeghajtású SuperB-vel fog egy rallyversenyen kisrókákat elütni, és közben hangosan anyázza a női képviselőket.

Mert megteheti. MERT VAN MENTSÉGE.

nagyfeszültség 2013.09.11. 21:22:37

@Parajpuding:

Orbánnak addig volt buli Illés, amíg el lehetett mondani, hogy van egy neves környezetvédőnk, aki lojális hozzánk. De Illés ma már a környezetvédelem legmocskosabb, legaljasabb magyar árulója, Orbánhoz meg nem lojális, hanem szerelmes belé.
Szerintem ma már a fidesznek is inkább kínos ez a felpuffadt , törpe gazember, mint amennyi hasznot hoz. Merthogy semennyi hasznot nem hoz, csak felháborodást kelt, lassan már minden jóérzésű emberben, függetlenül attól, hogy zöld vagy nem.

gatto nero 2013.09.11. 21:25:44

@nagyfeszültség:

Gera Pál nagyon szimpi. Vidravédő és könyvet is írt róluk....

Bogyó 2 2013.09.11. 22:08:29

@tisztapista: Te aztán frankón el tudod bagatellizálni a dolgokat.

Ez különösen jó, hogy '"hatalmas erdeinkben, megszámlálhatatlan erdőgazdaságunk"

Mihez képest hatalmas? A nappalidhoz?

Védett madarak lelövöldözése is csak kisebb nagyobb állatok halála, hát persze.

Ez olyan mintha a II. világháborút oly módon tálalnánk, hogy nagy hűhó egy mindössze pár éves csetepaté miatt, amely az emberiség összlétszámához képest jelentéktelen mennyiségű ember halálával járt.

hackbard.celine 2013.09.11. 22:21:59

@MACSKANŐ: Illés egy lelkes Orbánfanatikus, semmi több:
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20101028-interju-illes-zoltan-kornyezetvedelmi-allamtitkarral.html
Riporter: És mi van, ha a környezetvédelem érdekei mást diktálnának, mint Orbán Viktor? Akkor melyiket választja?
Illés: Akkor a miniszterelnök úrnak akarok megfelelni.

Ez mindent elmond Illésről (Kína szindróma) :
www.haea.gov.hu/web/v2/portal.nsf/hirek_hu/78D0B341B79B9DDFC12571FE004EF286
2006!!!!!!!
Semmi köze ahhoz hogy mostanában vesztette volna el a fejét, tényleg ennyire futja a képességeiből:
"az urán folyékonnyá válik, s mint legnehezebb fém, keresztül megy betonon, acélon, mindenen. S elindul a Föld középpontja felé. Nem ez a probléma. Hanem az, hogy ahol vizet érint, ezen a hőmérsékleten hidrogén és oxigénre való bomlás történik. A hidrogén pedig mintegy kráterből újból és újból vulkánszerűen kilöki magából a radioaktív anyagokat. Ennél az esetnél, Paks esetében nukleáris robbanás soha nem következhet be. Ugyanakkor ez a kráterjelenség, ez az egybeégés folyamata, ez a hidrogénrobbanás nagyon nagy kockázattal előfordulhat, s ezt a jelenséget különben úgy hívják, hogy Kína-szindróma. Mert ott az Egyesült Államokban, amikor ez bekövetkezett, mert átmegy a folyékony urán a Föld másik felére, ahol Kína található."
A folyékony urán szerinte Paksról átmegy a Föld másik felére a magon keresztül.
Létezik olyan normális ember, aki ezt 2006-ban elhitte ettől a hiteles, de mostanság kissé otromba figurától?

prolee 2013.09.11. 22:32:54

Ez egy államtitkár? Azt hittem a felpuffadt fejű, homless Hugyos Józsi a szembe-kocsmából.
Broááááááf. És ennek tényleg nőügyei voltak?
Beszarás. Ez volt az, aki fához kötötte magát?

Amocsok 2013.09.11. 22:34:21

'Önök persze most joggal kérdezhetnék, hogy ha idáig semmiképpen sem érne el egy új vörös iszap ár (mert minden szakember ezt mondja), akkor miért ide építjük a gátat? Azért, mert a hazát ma itt kell megvédeni.'
Ennyi.

MACSKANŐ 2013.09.11. 22:43:45

@hackbard.celine:

Illés tényleg egy szégyenteljes figura....

Aram Hacsakúgynem 2013.09.11. 22:47:05

van ez a lemondás nevű izé. igaz, ahhoz kellene a lelkiismeret nevű bizé.

szóval nehogy már megkegyelmezzünk ennek a szarszemétté vált egykori embernek.

RÖVIDLÁTÓ 2013.09.11. 23:27:12

A kis önző!
"A miniszter elnök urat ne vegye a szájára!" üvöltötte az elmebeteg és letörölte a szart a szája szegletéből.
Attól félt, hogy más is hozzáfér a forráshoz!
Én emlékszem arra is amikor környezetvédelmi miniszterként valami probléma volt a paksi atomerőműben és a kapuban bohóckodott a kamerának, mert fosott bemenni!

wirth6 2013.09.12. 00:17:25

@isssti: Azért lássuk be, ez egy alig burkolt lehülyézés, amiért illik bocsánatot kérni. A kérdés az, hogy ezzel hogyan sértette meg a nőket úgy általában. Egy adott nőt megsértett, ez világos, na de a női nemet?

áasdklfjáasn 2013.09.12. 02:10:15

Ja baszd meg, flusztráció.

Ha valaki annyira barom, hogy nem ismeri az idegen szavakat, mi a faszért használja őket?

áasdklfjáasn 2013.09.12. 04:06:20

@én már a fény gyermeke vagyok:
Hát inkább szép. Legalábbis okos biztos nem.
Ugyebár ő volt az, akiről élő adásban kiderült, hogy a balneológiáról azt hiszi, a bálnák tanulmányozásának tudománya, aminek az oktatására magyar egyetemeken nincs szükség.

Pedig pont egy olyan tudományról van szó, amire Magyarországon épp hogy nagy szükség lenne, már legalábbis ha akarunk kezdeni valamit a hé- és egyéb vizeinkkel.
(Nem konkrétan arra gondolok, hogy lehetne beléjük pl. bálnákat vásárolni.)

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.12. 08:34:44

@áasdklfjáasn: Szerintem Pokorni a fidesz balneológusa nem Illés. Mintha őt láttam volna a Szabadítsátok ki Willyt 2.-ben.

isssti 2013.09.12. 11:17:00

@gatto nero: Értem én, de az ügy apropója mégiscsak ez a műbalbé..

isssti 2013.09.12. 11:33:11

@wirth6: igazad van: alig burkolt lehülyézésről beszélünk, egy olyan környezetben, ahol a nem burkolt lehülyézés rendszeres. A másik felével teljesen egyetértek: mert kéne ebből a női nemre általánosítani!?

gigabursch 2013.09.16. 11:03:49

Szerintem Szél Bernadett még csak nem is szép...

gigabursch 2013.09.16. 11:05:36

@én már a fény gyermeke vagyok:
Amennyire én tudom a baelneológus az a gyógyvizekkel foglalkozó orvos-terapeuta.

Az, hogy a bálnákkal foglalkozó egyén kicsoda-micsoda - nos arra talán nincs is jó magyar szó.


süti beállítások módosítása