El a kezekkel Sebestyén Balázstól!

2014.09.07. 11:04 - vancat

Mélységesen felháborít az a képmutató, durva támadás,amely az elmúlt napokban Sebestyén Balázs műsorvezetőt és Morning Show című műsorát nőjogi és más egyéb, jogvédő civilszervezetek részéről érte.

Különösen felháborít a népszerű műsorvezetőt és két társát ért súlyos kritikák időzítése. Mint ismeretes, Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János az említett rádióműsorukban viccelődtek azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint az ELTE gólyatáborában megerőszakoltak egy lányt.

Tényleg mélységesen meg vagyok rökönyödve, sőt felháborít az a durva indulat, amely pont emiatt és pont most Sebestyén Balázsra és műsorvezető társaira zúdul.

Röviden el is magyarázom, miért.

A Morning Show műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczy Ferenc, ez a három, igazán kritikán aluli szarházi már hosszú évek óta, nap mint nap követ el élő adásban ilyen és ennél még sokkal súlyosabb, jó ízlés, emberi méltóság, jó hírnévhez való jog, az állatok védelméről szóló törvény és sok egyéb hatályos magyar törvény ellen vétő gyalázatot.

Sebestyén férfi létére egy bundesligás frizurájú, begombázott, debil Barbie baba, Vadon ostoba és képmutató is, Rákóczi pedig, ez a Viharsarokból szalasztott túlsúlyos újlipótvárosi díszparaszt (a jelzőket nem gondolom ám komolyan, csak ártatlan viccnek szánom) gyakorlatilag arra építi egész műsorfolyamát, hogy reggelről reggelre, minden fronton megalázzanak, kinevessenek olyanokat, akik bajban vannak. Műsoruk alapvetése, hogy - lehetőség szerint - kiszolgáltatott embereket zavarba hozzanak, lejárassanak, problémáikat, fájdalmaikat, csalódásaikat, kudarcaikat közszemlére téve megpróbáljanak - általában sikertelenül - viccet faragni.

A három köztörvényes mocsok röhögött már emberek halálán, betegségén, balesetén, kilakoltatásán, megalázásán, nevén, külsején, beszédhibáján és azon is, ha valamifajta bűncselekmény áldozataivá váltak.

De a három büdös görény kacagott már állatok elütésén, lelövésén, sőt bevallották, ők is szívesen csinálnak ilyet.

(Jellemző a perverz hazai közállapotokra, hogy mindeközben ez a három szánalmas alak a Noé Állatotthon nevű menhely arca vagy inkább pofája...)

Szóval ezért vagyok felháborodva Sebestyén, Rákóczi és Vadon mostani, a megerőszakolt lány elleni bűncselekményen viccelődő beszólásuk miatti meghurcoltatásán.

Nem értem, miért most, miért csak most, és éppen most történik meg mindez?

Mert ennek nagyon nem most, hanem már nagyon régen kellett volna megtörténnie.

Ezek hosszú ideje komoly cégek reklámarcai, ha úgy tetszik, köztiszteletben álló közszereplők, annak ellenére, hogy mindenki évek óta pontosan tudja, hogy nap mint nap főállásban, sztahanovista szorgalommal gyalázzák az embereket.

Sebestyén legutóbb például a Range Rover magyarországi forgalmazójának lett a reklámarca. (Ha lehet, ne vegyenek Range Rovert, vagy ha vesznek, ne ezektől.)

Mi pedig - nőjogi, emberi jogi, állatvédő és egyéb civil szervezetekkel együtt - hosszú évek óta tűrjük, toleráljuk vagy éppen lájkokkal, betelefonálásokkal támogatjuk e három köztörvényes moslék működését.

Most pedig, amikor nem csinálnak semmi mást, csak ami a sajátjuk, a napi rutinjuk, és meggyaláznak egy megerőszakolt lányt, akkor meg felháborodunk, perelünk, tüntetünk.

Sajnos, ez egy olyan ország, ahol Sebestyén, Vadon és Rákóczi, (a debilképű, a törpe és a büdös köpcös) nyugodtan végigmehet az utcán anélkül, hogy valaki pofán vágja vagy legalább leköpködje. Ahol nincsen bojkott, aláírásgyűjtés, blokád ezek ellen. Sőt ma Magyarországon ez a három morálisan nehezen alulmúlható lény népszerű sztár.

Ilyen ország pedig - sajnos - Morning Show-t érdemel a pofájába - nap mint nap, újra meg újra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr596677087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szindbad 2014.09.07. 20:48:07

Nem értem, mi a baj Balázzsal?

nagyfeszültség 2014.09.07. 21:08:05

@Szindbad: a létezésén kívül semmi -:) Vancat, nagyon odabaszósat írtál, de egy ponton helyesbítenem kell. Rákóczi már nem kövér. Lefogyott. Jelenleg olyan, mint egy teleszart búvárruha, amit kiszúrtak és amiből kiömlött a szar egy része. Szóval egy kicsit ráncos lett-:)

Szindbad 2014.09.07. 21:16:34

@nagyfeszültség: Ti is azok közé tartoztok, akik valójában nem utálják Balázst, csak poénból írják?

Studiosus 2014.09.08. 18:14:10

noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=251 - na tessék, ezt a csodálatos emberi lényt nagyon megindította a sok hontalan állat és szomorú történeteik, a leírtak szerint, és már hogyan lehetne ebben kételkedni, kérdem én... ő mindig is olyan emberien viszonyult a riportalanyaihoz.

rexonic 2014.09.09. 14:56:41

Kivételes írás! Végre valaki megfelelően látja ezreket a bunkótaplóparasztokat! Gratulálok! Ám kiemelném, hogy nem szabad bedőlni a Noé állatmenhely "arc" vállalásának! Egy ilyen pöcsvirág jó pénzért erre is képes! Mint tudjuk: "VAN AZ A PÉNZ AMIÉRT AZ EMBER HAJA KORPÁS..." a kérdéses "arc" pedig egy ínyére való csekkért cserébe még az állatbarát szerepét is vállalja! Ám ezt mifelénk egyszerűen KURVÁLKODÁSNAK nevezik! Balázs, hogy mondod el majd gyermekeidnek, hogy miből vetted mondjuk az új valamit? "Tudod, gyerekem odatartottam és jól bezavartak... de nem fájt! Nem annyira... mint a megerőszakolt kislánynak..." ------ Egyszerűen dögevő patkány mind a három moslékember!

kócsag 2014.09.16. 10:36:47

Azzal büntetném mindhárom embert, hogy leültetném őket egy autóba, rájuk zárnám az ajtót és két napig csak a saját műsoraik hangfelvételét játszanám nekik. Órák alatt kisülne az idegrendszerük.
Én csak kevés műsort hallottam tőlük, azokat is utólag, mert valaki mutatta. Aki őket akarja hallgatni, az meg is érdemli.

Amúgy meg egyetértek, nem ez volt az első felháborító lépésük.


süti beállítások módosítása