Szavazz az Angyalokra! (x)

2011.11.17. 20:28 - vancat

Az AXN zsűrije már kiválasztotta azt a hét szuperlányt, akik esélyesek lehetnek arra, hogy a csatorna nagybetűs Angyalai lehessenek. A feladat most az, hogy egyrészt mindenki jól nézze meg őket és a verseny Facebook-oldalát, másrészt pedig adja le szavazatát arra, aki a legalkalmasabbnak tűnik! A leendő kedvencekről minden nap kapunk újabb és újabb képeket, videókat, szóval érdemes sűrűn visszanézni – ráadásul minden nap lehet egyet szavazni...

A szavazáson való részvételnek másfajta előnyei is lehetnek: JOY-, és CKM-előfizetéseket, valamint tíz darab Sony digitális fényképezőgépet sorsol ki a szervező azok között, akik legalább egy szavazatot leadtak. Érdemes nem halogatni, az akció november 23-ig tart!

A bejegyzés trackback címe:

https://noemisszio.blog.hu/api/trackback/id/tr403390787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása